Üniversite-sanayi işbirliği

Namık Kemal Üniversitesi ile Ceva Lojistik Limited Şirketi arasında işbirliği protokolü imzalandı. Protokol kapsamında Ceva Lojistik Limited Şirketi ile Çerkezköy Meslek Yüksekokulu öğrencilerinin, mesleklerin

EĞİTİM 21.01.2018 18:50:00 0
Üniversite-sanayi işbirliği

Namık Kemal Üniversitesi ile Ceva Lojistik Limited Şirketi arasında Çerkezköy Meslek Yüksekokulu öğrencilerinin, mesleklerini uygulamak için gerekli olan bilgi ve becerilerini arttırmak amacıyla Eğitim ve Öğretimde İşbirliği Protokolü imzalandı.

 

İMZALAR ATILDI

 

Protokolü NKÜ Rektörü Prof. Dr. Osman Şimşek ve Ceva Lojistik Limited Şirketi İnsan Kaynakları Müdürü Yüksel Baştürk imzalarken, imza töreninde Çerkezköy Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Can Burak Şişman, akademisyenler ile Ceva Lojistik Limited Şirketi yetkilileri de hazır bulundu.

 

İŞBİRLİĞİ YAPACAK

 

Protokol ile Çerkezköy Meslek Yüksekokulu Yönetim ve Organizasyon Bölümü Lojistik Programı 2. sınıf öğrencilerinin mesleki deneyimlerinin arttırılmasına ve teorik bilgilerinin uygulama yapılarak geliştirilmesine yönelik çalışmalarının Ceva Lojistik Limited Şirketi’nin fabrika, laboratuar ve diğer birimlerinde uygulanması konularına ilişkin iki kurumun işbirliği yapacak.

 

“NİTELİKLİ MEZUNLAR YETİŞTİRMEYİ HEDEFLİYORUZ”

 

NKÜ Rektörü Prof. Dr. Osman Şimşek, üniversite olarak alanında nitelikli mezunlar yetiştirmeyi amaçladıklarını ifade ederek “İmzalanan protokol hayırlı olsun” dedi.

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU