Gençlik Gücü Spor transferlerine hızlı başladı

2017-2018 futbol sezonunda Tekirdağ 2. Amatör Küme C grubunda mücadele edecek olan Tekirdağ Gençlik Gücü Spor transferlerine hızlı başladı.

SPOR 21.01.2018 16:01:00 0
Gençlik Gücü Spor transferlerine hızlı başladı

Tekirdağ Süper Amatör Ekiplerinden 1461 Karadenizspor’un başarılı kalecisi Muhammet Aydınalp ve Eyüp Çakar artık Tekirdağ Gençlik Gücü Spor Kulübü için ter dökecek. Başarılı kaleci Muhammet, sırasıyla 1907 Ataköy Çobançeşme, Tire Belediyespor, Akçeşmespor ve Tekirdağ Süper Amatör takımlarından 1461 Karadenizspor formalarını giydi. Başarılı Genç Orta saha oyuncusu Eyüp Çakar, Kasımpaşa altyapısında yetiştikten sonra sırası ile Beyoğluspor, Okspor, Büyük Çınarlı Spor ve 1461 Karadenizspor formalarını giydi.

 

MARMARAEREĞLİSİ’NDEN 2 TRANSFER

 

Tekirdağ Süper Amatör Ekiplerinden Marmara Ereğlisi Belediye Spor’un Genç ve başarılı oyuncuları Alihan Özlü ve Muhammet Karakaş artık Tekirdağ Gençlik Gücü Spor Kulübünün başarısı için ter dökecek. Alihan Özlü sırası ile İstanbul Artvin Spor ve Marmara Ereğlisi Belediye Spor’un başarısı için ter döktü. 2017-2018 sezonunda Tekirdağ U-19 liginde şampiyonluğu bulunmaktadır. Muhammet Karakaş, sırası ile Günyamaçspor, Yeni Levent Konaklar Spor, Çınaraltı Spor ve Marmara Ereğlisi Belediye Spor’da oynadı.

 

TRANSFER OLDULAR

 

Tekirdağ 1. Amatör kümenin başarılı ekiplerinden Kumbağ Spor’un başarılı kanat oyuncusu Ferhat Kantemur ve kaleci Burak Saygılar Tekirdağ Gençlik Gücü Spor Kulübünün başarısı için ter dökecekler. Ferhat Kantemur sırası ile Seyrantepe Yeşilce Spor ve Kumbağ Spor’da top oynadı. Geçen sezon Tekirdağ 1. Amatör’de golleri ve hızıyla adından söz ettirdi. Yetenekli Eldiven Burak Saygılar’ın imzası ile Tekirdağ Gençlik Gücü Spor Kulübü kaleyi sağlama aldı. Başarılı eldiven İstanbul Gençlerbirliğinden sonra Kumbağ Spor’un başarısı için ter dökmüştü.

 

KADROSUNA KATTI

 

Tekirdağ Gençlik Gücü Spor Kulübü, İstanbul 1. Amatör Takımlarından Esenkent Gençlik Spor’un başarılı ve genç oyuncusu Sergen Çakır’ı kadrosuna kattı. Genç oyuncu sırası ile; Esenkent Gençlik Spor, Söğütlüçeşme Birlik Spor ve Gençlik Spor, Büyük Çınarlı Spor ve Esenkent Gençlik Spor Formalarını terletti. Tekirdağ 1. Amatör’ün köklü ve güzide kulüplerinden Büyük Çınarlı Spor’un genç ve başarılı defans oyuncuları Kerem Tobaoğlu ve Kadir Demirci bu sene Tekirdağ Gençlik Gücü Spor Kulübünün başarısı için ter dökecek. Genç Sol bek oyuncusu Kerem Tobaoğlu sırası ile Yüce Spor, Kumbağ Spor ve Büyük Çınarlı Spor’da futbol oynadı. Genç ve başarılı defans oyuncusu Kadir Demirci ise Tekirdağ Büyük Çınarlı Spor Kulübü’nde mücadele ediyordu.

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU