"Kapaklı'da yer sıkıntısı yok"

İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Recep Eray Tok'u ziyaret eden Kapaklı Kaymakamı Mehmet Yüzer, "Spor Gençlik Müdürlüğü'nden beklentimiz çok. Bugün Spor Gençlik BakanlıÄ?

GÜNDEM 19.01.2018 18:35:00 0

Kapaklı Kaymakamı Mehmet Yüzer ve Kapaklı Belediye Başkan Vekili Kenan Kenar, ilçede bir süre önce göreve başlayan Kapaklı İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Recep Eray Tok’u ziyaret ederek, fikir alışverişinde bulundu.

 

“SİZLERİN DE İSTEMESİ GEREKİYOR”

 

Yeni kaymakamlık binasının tamamlanması ile birlikte İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü’nün de burada hizmet vereceğini kaydeden Kaymakam Yüzer “Spor Gençlik Müdürlüğü’nden beklentimiz çok” dedi. Bakanlığın spora daha fazla yönelmesi gerektiğini kaydeden Yüzer “Spor yapabilecek yerleri sadece bürokrasinin, siyasi partinin değil sizlerin de istemesi gerekiyor” dedi.

 

“İLÇEDEKİ BİRİMLER DE YARDIMCI OLACAK”

 

İlçede Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü’nün kurulması için mücadele ettiğini ve müdürlüğün faaliyete başladığını kaydeden Yüzer “Bundan sonra ilden isteyeceğiz. Ama ilçedeki birimlerimiz de yardımcı olacak” dedi. Yeni kurulan bir kurumun doğan yeni bir bebek gibi olduğunu söyleyen Kaymakam Yüzer “Başlangıçta iyi bir başlangıç yaptığı zaman daha da ilerler diye düşünüyorum” dedi.

 

“SPOR SALONU İÇİN TALEPTE BULUNMAMIZ LAZIM”

 

Kapaklı’daki spor salonu ihtiyacını da gündeme getiren Kaymakam Mehmet Yüzer “Gençlere sağlıklı spor yapma imkanı sağlamalıyız. Kapaklı’da kamuda şu an için yer sıkıntısı yok. Bizim özellikle Gençlik Spor Bakanlığı’na ve Milli Eğitim Bakanlığı’na spor salonu için talepte bulunmamız lazım” dedi.

 

“ÇALIŞMALARIMIZ YOĞUNLAŞACAK”

 

İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Recep Eray Tok da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Yaklaşık bir ay önce göreve başladığını ve bu süreçte tüm kurumlardan her türlü desteği gördüklerini söyleyen Tok, çalışmalarının bundan sonra da yoğunlaşacağını dile getirdi.

 

“İHALE AŞAMASINA GELİNDİ”

 

Desteğe ihtiyaçlarının daha da artacağını kaydeden Tok “Bu noktada sadece bir kurum olarak değil bizler gençlerimize ve ilçemize hizmet edeceğimiz için tüm kurumlar olarak birlikte çalışmak zorundayız” dedi. Kısıtlı imkanlarla çok güzel işler yaptıklarını söyleyen Tok “Kapaklı Spor Salonu için ihale çalışması var. Anadolu Lisesi’nin arkasındaki araziye yapılacak 500 kişilik bir kapalı spor salonu çalışması var. İhale aşamasına kadar gelindi. İnşallah ihalesi en kısa zamanda yapılarak hızlı bir şekilde inşaat çalışmaları başlayacak” dedi.

 

“ELİMİZDEN GELENİ YAPACAĞIZ”

 

Bir tane kapalı spor salonu ve açık spor salonunun nüfusu 110-120 bin olan ve her yıl nüfusu artan Kapaklı için yeterli olmadığını söyleyen Tok “Kapaklı kapalı spor salonunu, yüzme havuzunu hak ediyor” diyerek, bunların yapılması için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU