Şahin: Seçim malzemesi yapıldı

Marmara Haber Gazetesi'ni ziyaret eden Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkan Adayı Recep Şahin, Pazar günü yapılacak oda seçiminde 3 adayın yarışacağını belirterek "Dah

GÜNDEM 18.01.2018 20:25:00 0
Şahin: Seçim malzemesi yapıldı

2014 yılında yapılan Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası seçimlerinde yarışan ve Pazar günü yapılacak olan seçimde de aday olan Recep Şahin, Marmara Haber Gazetesi’ni ziyaret etti.

 

“750 ÜYENİN KATILMASINI BEKLİYORUZ”

 

Şahin’e ziyaretinde yönetim kurulu adayları da eşlik etti. Odaya son 6 ay içinde üye olanların oy kullanamayacağını, oy kullanabilecek bin 54 üyenin bulunduğunu söyleyen Şahin, seçimlerde yaklaşık 750 üyenin oy kullanmasını beklediklerini kaydetti. Önceki seçimlerde olduğu gibi bu seçimlerde de 3 adayın yarışacağını söyleyen Şahin, diğer 2 adayın daha önce seçim tecrübesi yaşamadığını, kendisinin daha önce seçim yaşamasının bir avantaj olduğunu belirtti.

 

ŞOFÖR ESNASININ SORUNLARINI ANLATTI

 

Şoför esnafının sorunlarını da dile getiren Recep Şahin, “UKOME’nin Çerkezköy’e şube açtığı ifade edildi. Daha önce oda bünyesinde bir arkadaşımız şoför esnafının evraklarını toplayıp Tekirdağ’a götürüyordu. Yeni açılan birimde de bir kişi sadece Tekirdağ’a evrak götürecek” dedi. UKOME’nin gerçek manada Çerkezköy’e şube açmadığını kaydeden Şahin, göreve geldiklerinde ilk işlerinin kuryeden kurtarıp gerçek manada şoför esnafına hizmet veren bir UKOME birimini açtırmak olacağını kaydetti.

 

“SEÇİM MALZEMESİ YAPILDI”

 

UKOME birimi olarak adlandırılan birimin seçim malzemesi yapıldığını kaydeden Şahin, şoför esnafının en büyük sorununun korsan araç sorunu olduğunu kaydetti. Göreve gelmeleri durumunda korsan ile mücadele edeceklerini kaydeden Şahin, projelerinden de bahsederek “Oda için kapsamlı bir tesis düşünüyoruz” dedi.

 

“DEĞİŞEN BİR ŞEY OLMADI”

 

Tek yön uygulaması ile ilgili de konuşan Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkan Adayı Recep Şahin “Tek yön uygulamasını onaylamıyorum. Değişen bir şey olmadı. Sadece arabalara park yeri oldu” dedi. Trafiğin nasıl rahatlatılabileceği konusunda öneride de bulunan Şahin “Vatandaşlarımız tarafından sık kullanılan banka ve devlet daireleri ilçe dışında toplanırsa ana caddelerdeki trafik rahatlar” dedi.

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU