Dereceye giren öğrencilere hediyeleri verildi

Çerkezköy Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından 12-18 Aralık Yerli Malı Haftası kapsamında düzenlenen Resim ve Şiir yarışmalarında dereceye giren öğrencilere Çerkez

GÜNDEM 16.01.2018 17:21:00 0
Dereceye giren öğrencilere hediyeleri verildi

Yarışmalarda dereceye giren öğrenciler okul müdürleri ve velileri ile birlikte Başkan Akay’ı ziyaret etti. Yerli Malı Haftası’nın önemine dikkat çeken Akay, yarışmalarda dereceye giren öğrencileri tebrik etti. Çerkezköy’de son 1 yıl içinde eğitim alanında önemli gelişmeler yaşandığını söyleyen Akay “Eğitimde tekli sisteme geçilmesi adına birçok okul açıldı ve çok sayıda okulumuzun temeli atıldı. Bununla birlikte Çerkezköy Kaymakamımız A. Selami Abban’ın önemli katkılarıyla Kızılpınar Mahallemizde de 80 dönümlük eğitim alanı oluşturuldu” dedi.

 

“YENİ OKUL PROJELERİ HAZIRLANMALI”

 

Nüfusu her yıl yüzde 10 artan Çerkezköy’de en kısa sürede mevcut derslik ihtiyacının karşılanması ve yeni okul projelerinin hazırlanması gerektiğini vurgulayan Akay, Çerkezköy Belediyesi olarak bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonra da üzerlerine düşen görevi yerine getirmeye devam edeceklerini söyledi.

 

HEDİYELERİ VERİLDİ

 

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Yerli Malı Haftası kapsamında düzenlenen Resim Yarışmasında 1’inci olan Mevlana İlkokulu öğrencisi Diren Çiftçi, 2’nci olan Özel Gülerçin İlkokulu öğrencisi Ela Kırmızıgül ve 3’üncü olan Tepe İlkokulu öğrencisi Semanur Soylu ile Şiir Yarışması’nda 1’inci olan 125. Yıl Ortaokulu öğrencisi Nihal Yüksel, 2’nci olan Metin Seçkin Ortaokulu öğrencisi Nazire Şingül ve 3’üncü olan Nurullah Narin Ortaokulu öğrencisi Çağla Gökçe’ye çeşitli hediyeler verdi.

 

Haber / Ruşa ELMA