Öğretmenlere "İstatistik Atölye Çalışması" eğitimi 

Tekirdağ İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile Trakya Kalkınma Ajansının imzaladığı protokol kapsamında il genelinde müdür yardımcılarına ve rehber öğretmenlere 30 saatlik SPSS Uygulamalı İst

EĞİTİM 14.01.2018 17:30:00 0
Öğretmenlere

Eğitimin tamamlanmasının ardından Ebru Nayim Fen Lisesi konferans salonunda  sertifika töreni düzenlendi. Törende konuşan İl Milli Eğitim Müdürü Ersan Ulusan, Tekirdağ’daki Ölçme Değerlendirme çalışmalarının niteliğinin artırılması amacıyla Trakya Kalkınma Ajansı’yla yapılan protokol kapsamında gerçekleştirilen kursun tamamlandığını ve ilçelerden gelerek kursa katılan öğretmenlerin aldıkları eğitimle Ölçme Değerlendirme Merkezi’nin çalışmalarına destek sağlayacaklarını belirtti.

 

“DESTEKLERİMİZ DEVAM EDECEK”

 

Trakya Kalkınma Ajansı Genel Sekreter Mahmut Şahin de “Eğitimde kalitenin artırılmasında, öğretmen eğitimleri önemli bir rol alıyor. Bu konudaki desteklerimiz devam edecek” dedi. Törenin sonunda ölçme değerlendirme merkezi ekibine, ilçelerden katılan müdür yardımcılarına ve rehber öğretmenlere, sertifikaları İl Milli Eğitim Müdürü Ersan Ulusan ve Trakya Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Mahmut Şahin tarafından takdim edildi. Eğitimi veren Namık Kemal Üniversitesi Tıp Fakültesi Temel Tıp Bilimleri Biyoistatistik Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Yrd.Doç.Dr.Birol Topçu’ya ise İl Milli Eğitim Müdürü Ersan Ulusan tarafından plaket takdim edildi.

 

Haber / Menşure KARDEŞ