Toplumun sesisiniz

İYİ Parti Kapaklı İlçe Başkanı Yusuf Çetin ve yönetim kurulu üyeleri 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla Marmara Haber Gazetesi'ni ziyaret etti.

GÜNDEM 11.01.2018 12:46:00 0
Toplumun sesisiniz

Basın mensuplarının 10 Ocak Gazeteciler Günü’nü kutlayan Başkan Çetin; “Çok zor şartlarda yılmadan bıkmadan toplumun sesi olmaya devam ediyorsunuz.  Bu zorlu yolda sizlere başarılar diliyorum’’ dedi. Parti çalışmalarından da bahseden Çetin; ‘’Parti olarak çalışmalarımıza devam ediyoruz. Partimiz üzerinden her ne yapılırsa yapılsın yılmadan bıkmadan yolumuza devam edeceğiz. Pazar günü yaptığımız basın toplantısında gördüğümüz üzere vatandaşlardan olumlu tepkiler alıyoruz. ‘’ dedi

 

“ZOR BİR SÜREÇTEN GEÇİYORUZ”

 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Gazeteci Şaban Kardeş de ‘’Gazeteci toplumun vicdanıdır. Devlet gazeteciye imkan sağlaması gerektiği yerde daha çok gazetecinin basın özgürlüğünü engellemek için elinden geleni yapıyor. Bu ülkede demokrasi varsa siyaset vardır, basın özgürlüğü vardır. Bizler yılmadan toplumun sesi olamaya devam edeceğiz. Zor bir süreçten geçiyoruz. İnşallah iyi olacak’’ dedi. 

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU