Avrasya Sirki Kapaklı'ya geliyor

Avrasya Sirk Topluluğu yarın akşam Kapaklı Yanıkağıl Mahallesi'nde, Çarşamba akşamı da Bahçeağıl Mahallesi'nde gösteri yapacak.

KÜLTÜR SANAT 8.01.2018 23:26:00 0
Avrasya Sirki Kapaklı

9 Ocak Salı günü saat 19:30’da  Yanıkağıl Mahallesi Belediye Düğün Salonu’nda düzenlenecek olan gösteriler, 10 Ocak Çarşamba günü de saat 19.30’da Bahçeağıl Mahallesi’ndeki Belediye Düğün Salonu’nda düzenlenecek.

 

GEŞİTLİ GÖSTERİLER SUNULACAK

 

Yaklaşık bir saat sürecek olan gösteriler içinde; Bulgaristan Cumhuriyeti Sofya Devlet Sirki’nden gelen sanatçıların sunduğu akrobatik gösteriler, sihirbazlık gösterileri, palyaçolar, çocuklar ve sevimli hayvanlarla yapılan çok eğlenceli interaktif gösteriler yer alıyor.

 

“BÜYÜK BİR PROJE BAŞLATTIK”

 

Avrasya Sirki’nin sanat yönetmeni, Tiyatro Sanatçısı Servet Yalçın “Özellikle küçük şehirlerde çocuklar ve aileler ne yazık ki bu tür etkinliklere çoğu zaman katılamıyor. Biz de bu ihtiyacın karşılanması ve sanatsal faaliyetlerin her yere taşınabilmesi için tüm Türkiye’yi kapsayan büyük bir proje başlattık” dedi.

 

“TÜM SANATSEVERLERİ BEKLİYORUZ”

 

Amaçlarının her yerde sanat anlayışı ile sanatı özellikle uzak bölgelerdeki çocuklara ve ailelere taşıyabilmek olduğunu söyleyen Yalçın “Bu organizasyonumuza destek olan başta Kapaklı Belediye Başkanımız İrfan Mandalı olmak üzere, tüm kurum ve kuruluş temsilcilerine teşekkür ediyor, tüm sanatseverleri gösterilerimize bekliyoruz” dedi. Biletler çocuklar için 10 lira, yetişkinler için de 15 liradan satışa sunulacak.

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU