İYİ Parti yönetimi kahvaltıda buluştu

İYİ Parti Çerkezköy Gençlik Kolları tarafından saat 11:00'da Etbeyi Izgara Retaurant'ta düzenlenen kahvaltıda yeni yönetim tanıtıldı. İYİ Parti Genel İdare Kurulu Üyesi Enes Kaplan, İl B

GÜNDEM 7.01.2018 19:07:00 0
İYİ Parti yönetimi kahvaltıda buluştu

Meral Akşener’in kurduğu İYİ Parti’nin Çerkezköy’deki gençlik Kolları başkanlığı görevine getirildiğini anımsatan Karadiş “Başta Çerkezköy ve sonrasında Tekirdağ ve Türkiye’ye karşı olan sorumluluğumuzu, Rabbim bizlere bahşettiği beden ve fikir lisanıyla ödemeye çalışacağız. Çerkezköy’de İYİ Parti’nin hak ettiği yerlere gelmesi için çalışacağız” dedi.

 

“EMEK VERMEYE HAZIRIM”

 

Bu görevi kabul ederken, her şeyden ve herkesten çok Çerkezköy’e olan inancıyla bu görevi kabul ettiğini söyleyen Karadiş “Beni bugünlere getiren Çerkezköy’dür. Yine geleceğimi Çerkezköy şekillendirecek” dedi. İYİ Parti’nin Türkiye’nin umudu olduğunu söyleyen Karadiş “Değişim ve dönüşümler kolay olmuyor. İYİ Parti Türkiye’nin umudu ve iddiamız odur ki, geleceğin de imzası olacak. Büyük emekler verilerek bekli de büyük bedeller ödenecek. Ben şahsım olarak hem emek vermeye hem de bedel ödemeye hazırım” dedi.

 

“YOLUMUZ UZUN, YÜKÜMÜZ AĞIR”

 

Karadiş “Ülkesini ve milletini seven, İYİ Parti’de ben de yer almak istiyorum, geleceğin inşasında ben de olmak istiyorum diyen tüm genç kardeşlerimi bizlerle birlikte yürümeye ve bu davanın gaz lambalarını yakmaya davet ediyorum. Yolumuz uzun, yükümüz ağırdır. İYİ Parti ülkemize iyi gelecek” dedi.

 

Haber / Ayşenur AYDIN