'Sağlığın seviyesini daha yükseklere çıkaracağız'

Çerkezköy'de sağlık hizmeti veren Özel İrmet Hospital Hastanesi, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla bölgede görev yapan basın mensupları ile kahvaltıda bir araya geldi. Programda ko

GÜNDEM 5.01.2018 21:55:00 0

Özel Çerkezköy İrmet Hospital Hastanesi yönetimi 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla Çerkezköy, Saray, Kapaklı ve Çorlu’da görev yapan gazetecileri kahvaltıda ağırladı.

 

KAHVALTIDA AĞIRLADILAR

 

Dün saat 09:30’da Kafega restaurant’ta düzenlenen kahvaltıda  Özel Çerkezköy İrmet Hospital Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Ahmet Türker, Çerkezköy Özel İrmet Hastanesi Müdürü Alper Atasoy, Müdür Yardımcısı Leyla Alkan ve Kurumsal Pazarlama Koordinatörü Emre Alkan,  Kurumsal İletişim Tanıtım Pazarlama Uzmanları Burçin Biçer ve Kübra Işık basın mensupları ile yakından ilgilendi.

 

GAZETECİLİK ZOR İŞ

 

Dürüst, ilkeli bir şekilde görevini yapan tüm gazetecilerin gününü kutlayan Ahmet Türker “Gazetecilik zor iş. 365 gün, 24 saat tetikte olmanız gereken bir iş. Allah kolaylık versin. Çalışan Gazeteciler Günü’nüz kutlu olsun” dedi. Çerkezköy’ün en eski uzman doktorlarından birisi olduğunu kaydeden Türker “Çerkezköy’e 23 yıl önce geldim. Çerkezköy’ün ilk özel hastanesinin sahiplerinden birisiyim. 15 yıldır özel hastanemizde, 4 yıldır da yeni yerimizde hizmet veriyoruz” dedi.  Hastane çalışmaları ile ilgili de bilgiler veren Türker “230 yatak kapasiteli, faal olarak 149 yatak ile hizmet veren, 14 bin 500 metrekare kapalı alana sahip, Trakya'nın en büyük hastanelerinden biriyiz” dedi.

 

RADYASYON DÜZEYİ ÇOK DÜŞÜK

 

Hastanedeki tüm cihazların dijital teknolojiye sahip olduğunu ve radyasyon düzeyinin çok daha düşük olduğunu söyleyen Ahmet Türker “

 

128 kesit tomografi cihazımız, özellikler meme kanserinin erken teşhisi için çok önemli olan dijital mamografimiz bulunuyor.

 

Bünyemizde 2 Profesör, 5 Doçent, 1 Yardımcı Doçent hizmet veriyor. Trakya'da yalnızca 3 Yenidoğan Uzmanı bulunmaktadır. Bunların ikisi üniversite hastanesinde, biri de bizim hastanemizde hizmet veriyor” dedi.

 

YURT DIŞINDAN DA PEKÇOK HASTA GELİYOR

 

Trakya'da 24 Yenidoğan yatağı ile hizmet verdiklerini kaydeden Türker “Meme altından küçük kesi ile atan kalpte bypass operasyonumuz Kalp ve Damar Cerrahisi Uzmanımız Prof. Dr. İlhan Mavioğlu tarafından yapılıyor. Genel Cerrahımız Op. Dr. Onur Kesler tarafından obezite ve diyabet operasyonları gerçekleştiriliyor. Yurt içinden ve yurt dışından pek çok hasta bu operasyonlar için bizi tercih ediyor” dedi.

 

BİZİ NADİR ÖZEL HASTANELERDEN BİRİ YAPIYOR

 

Hastanede Gastroenteroloji Uzmanı Doç. Dr. Fatih Ermiş’in de hizmet verdiğini söyleyen Ahmet Türker “Bu da bizi, bünyesinde Gastroenteroloji Uzmanı bulunduran nadir özel hastanelerden biri yapıyor. Ortopedi Uzmanımız Yrd. Doç. Dr. Mehmet Eroğlu ve Op.Dr. Murat Kaya tarafından el cerrahisi, replantasyon, kalça çıkığı operasyonları ve omurga ameliyatları yapılıyor” dedi. Trakya'nın sağlık turizminde hizmet veren öncü hastanelerinden biri olduklarını kaydeden Türker “Kanada, İngiltere, ABD ve Bulgaristan gibi ülkeler ile Afrika'nın bazı ülkelerinden ayda ortalama 7-8 hasta hastanemize çeşitli operasyonlar için geliyor” dedi.

 

DAHA YÜKSEKLERE ÇIKARACAĞIZ

 

Hastane bünyesinde 24 saat hizmet veren diş ünitesinin bulunduğunu söyleyen Özel İrmet Hospital hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Ahmet Türker “İnşallah hep birlikte Çerkezköy’de siz medyanın seviyesini biz de sağlığın seviyesini daha yükseklere çıkaracağız” dedi. Hastanenin yanındaki otoparkın bulunduğu arsaya ek hastane binası yapma projelerinin olduğunu söyleyen Türker, bu konuyla ilgili belediye ve bakanlık nezdinde girişimlerinin devam ettiğini söyledi.

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU