Taşeron personeller bilgilendirildi

Süleymanpaşa Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü tarafından, düzenlenen bilgilendirme toplantısında merkezi idareler ve belediyelerin taşeron işçilerinin 696 sayılı KHK ile geçişle

GÜNDEM 5.01.2018 21:34:00 0
Taşeron personeller bilgilendirildi

SON BAŞVURU GÜNÜ 11 OCAK

 

Fen İşleri Müdürlüğü’nde düzenlenen toplantıya Süleymanpaşa Belediye Başkan Yardımcısı Hulusi Özocak, İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürü Bülent Demiröz ile Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı çalışanlar katıldı.Taşeron işçilerinin yasadan yararlanması için en geç 11 Ocak 2017 tarihinde dilekçelerini tüm ekleri ile birlikte teslim etmesi gerektiğinin altını çizen İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürü Bülent Demiröz; “696 sayılı KHK ile geçişten yararlanmak isteyen personellerimizin en geç 11 Ocak tarihine kadar Süleymanpaşa Belediyesi Yazı İşleri Müdürlüğü’ne dilekçelerini eksiksiz olarak teslim etmeleri gerekiyor. Aksi halde yaşanacak bir gecikme ya da eksiklikte personellerimiz yasa kapsamından çıkmış olacak. Bu hususa özellikle dikkat edilmesini istiyoruz” dedi.

 

3 AY İÇİNDE GEÇİŞ TAMAMLANACAK

 

Demiröz, yaşanacak süreç ile ilgili; “Dilekçelerin tesliminin ardından yapılacak çalışmalarla 3 ay içinde geçiş tamamlanmış olacak. Eski ihale fesih edilip tüm taşeron personelimiz daha önceki gibi belediyemizin şirketinde görev almaya devam edecek” dedi. Fen İşleri Müdürlüğü’nün ardından en çok taşeron personelinin çalıştığı Temizlik İşleri Müdürlüğü’nde bilgilendirme toplantıları devam etti. Geri kalan tüm taşeron personel için de Tarihi Belediye Binası’nda bilgilendirme toplantısı düzenlendi.

 

Haber / Ayşenur AYDIN