İYİ Parti'den tanışma ziyareti

Meral Akşener'in genel başkanlığında kurulan İYİ Parti'nin Kapaklı İlçe Başkanı Yusuf Çetin ve yönetim kurulu üyeleri tanışma ziyaretlerine başladı. Çetin ve beraberindeki yöne

SİYASET 3.01.2018 18:59:00 0
İYİ Parti

İYİ Parti Kapaklı İlçe Başkanı Yusuf Çetin ve yönetim kurulu üyeleri Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı’yı ziyaret etti.

 

MANDALI’YI ZİYARET ETTİLER

 

Ziyarette ilçe yönetimini tanıtan Çetin, partinin yapacağı çalışmalarla ilgili de bilgi verdi. Çetin İYİ Parti’nin ve İYİ Parti Kapaklı Kurucu yönetiminin tanıtımı amacıyla 7 Ocak Pazar günü saat 14:00’te Kapaklı Ali İhsan Mandalı Düğün Salonu’nda tanıtım töreni düzenleyeceklerini belirtti.

 

BAŞARILAR DİLEDİ

 

Yönetim kurulu üyeleri ile birlikte çalışmaları hızlandıracaklarını söyleyen Çetin, “İYİ Parti Kapaklı’ya ve Türkiye’ye iyi gelecek” dedi. Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Yusuf Çetin ve yönetimine çalışmalarında başarılar diledi.

 

KAYMAKAM YÜZER’E ZİYARET

 

İYİ Parti Kapaklı İlçe Başkanı Yusuf Çetin ve yönetim kurulu üyeleri Kapaklı Kaymakamı Mehmet Yüzer’i de ziyaret etti. Yüzer ile Kapaklı hakkında istişarelerde bulunan Çetin, yeni yönetimle ilgili de bilgi verdi. Kaymakam Yüzer de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU