Kapalı Pazar Yeri Şubat'ta tamamlanacak

Çorlu Belediyesi tarafından yapılan ve inşaatı devam eden Atakent Kapalı Pazar Yeri'nin Şubat ayında tamamlanması hedefleniyor.

GÜNDEM 3.01.2018 14:26:00 0
Kapalı Pazar Yeri Şubat

Alipaşa Mahallesi Çetin Emeç Bulvarı ve 18 Mart Caddesi'ne cepheli Atakent Kapalı Pazar Yeri inşaatı kapsamında bugüne kadar yaklaşık 1.000 ton çelik ve 9.500 metreküp beton kullanıldığını belirten Çorlu Belediyesi yetkilileri “Kenet Çatı Kaplama Sistemi'nin uygulanacağı çatıda çelik çatı makaslarının yüzde 90'ı, seramik kaplama işlerinin yüzde 80'i ile sıhhi tesisat ve elektrik işlerinin yüzde 70'i tamamlandı. İnşaatın cephe kaplama çalışmaları ise kısa süre içinde başlayacak” dedi.

 

119 ARAÇLIK OTOPARK

 

Zemin katta meyve-sebze satışı yapılacağını ifade eden yetkililer, “Zemin katta ayrıca 112 acil ve hasta odası, 2 adet çocuk oyun alanı, bankamatik alanları, bay-bayan ve engelli tuvaletleri, bebek bakım odası, polis odası, zabıta odası idari bölüm ve dinlenme alanları yer alacak. Giriş katında ise 315 metrekarelik çok amaçlı salon, soyunma odaları ve bay-bayan tuvaletleri yer alacak. Otomatik temizleme sisteminin kullanılacağı Atakent Kapalı Pazar Yeri'nde, pazar alışverişi için gelen vatandaşlara hizmet edecek 111 araçlık açık otopark ile pazar esnafının kullanabileceği 119 araçlık otopark bulunacak” dedi. Yetkililer, yaklaşık 15 milyon Türk Lirasına mal olacak olan Atakent Kapalı Pazar Yeri inşaatının Şubat ayında tamamlanmasının hedeflendiğini söyledi.

 

Haber / Menşure KARDEŞ