İzcilik Kulübü'nden anlamlı kampanya

Çerkezköy Belediyesi Gençlik Spor İzcilik Kulübü tarafından düzenlenen Kitap Toplama Kampanyası kapsamında toplanacak kitaplar Doğu ve Güney Doğu Anadolu Bölgesi'nde kitap eksiği olan okullara gönder

EĞİTİM 2.01.2018 18:43:00 0
İzcilik Kulübü

Çerkezköy Belediyesi Gençlik Spor İzcilik Kulübü tarafından Kitap Toplama Kampanyası düzenlendi. Dün başlayan kampanya 31 Ocak’ta sona erecek.

 

31 OCAK’TA SONA ERECEK

 

Çerkezköy Belediyesi Gençlik Spor Kulübü Başkanı Nedim Yılancı, ‘Bir Çocuk, Bir Umut’ sloganı ile düzenledikleri Kitap Toplama Kampanyası ile ilgili bilgi verdi. İzcilik Kulübü tarafından düzenlenen kampanyaya katılmak isteyen vatandaşların bağışlayacağı kitaplar ile birlikte mesai saatleri içerisinde Çerkezköy Belediyesi Halk Masalarına başvurabileceğini söyleyen Yılancı, bağışlanan kitapların Doğu ve Güney Doğu Anadolu Bölgesi’nde bulunan ve kitap eksiği olan okullara gönderileceğini ifade etti.

 

ÇOCUKLAR KİTAPLA BULUŞACAK

 

Çerkezköy’de toplanacak kitapları Doğu ve Güneydoğu’da ihtiyaç sahibi okullarda oluşturulacak olan kütüphanelere göndererek, oradaki çocukların kitaplarla buluşmasını sağlayacaklarını dile getiren Yılancı, herkesin kitap toplama kampanyasına katkıda bulunmaya davet etti.

 

Haber / Gülay YİĞİT SEZEN