Hoş Geldin Umut konserine yoğun ilgi

Süleymanpaşa Belediyesi Engelli Koordinasyon Merkezi (SEKOMER) bünyesinde oluşturulan Engelsiz Yaşam Korosu, 'Hoş Geldin Umut' isimli yeni yıl konseri verdi. Türk Halk Müziği konserine sanatseverler yoğun ilgi

KÜLTÜR SANAT 1.01.2018 16:48:00 0
Hoş Geldin Umut konserine yoğun ilgi

Ahmet Erensoy Gençlik Merkezi’nde düzenlenen konser öncesi SEKOMER Temsilcisi Şerife Türüdü bir konuşma yaparak koroda yer alan engelli koristleri tek tek tanıttı. Yeni yıla en uygun kelimenin umut olduğunu ifade eden Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat da “Konsere daha uygun bir isim verilemezdi. 2017 iyisiyle kötüsüyle geride kaldı. 2018 için yeni düşünceler ve umutlarla hayatımıza devam edeceğiz. Engelleri aşmak için gösterdikleri azimle hepimize örnek olan kardeşlerimi tebrik ediyor ve onlar için engelleri ortadan kaldırma çabamıza yeni yılda da artan bir kararlılıkla devam edeceğiz” dedi.

 

AYAKTA AKLKIŞLANDILAR

 

Konuşmaların ardından, SEKOMER’e destek olarak akülü ve manuel sandalye bağışında bulunan hayırseverlere plaket verildi. Her yöreden sevilen türkülerin solo ve koro olarak seslendirildiği konser yaklaşık bir buçuk saat sürdü. Performanslarıyla beğeni toplayan koro üyeler ayakta alkışlandı.

 

Haber / Ayşenur AYDIN