Sıva yaparken, su kuyusuna düştü

Malkara'da duvara sıva yaptığı sırada dengesini kaybederek su kuyusuna düşen bir inşaat ustası, itfaiye ekipleri tarafından kuyudan çıkartıldı.

GÜNDEM 1.01.2018 16:30:00 0
Sıva yaparken, su kuyusuna düştü

Malkara’da sıva ustası Abdullah Topaç (40), organize sanayi bölgesindeki kurulumu devam eden bir fabrikada 10 metre derinliğindeki su kuyusuna düşerek yaralandı.

 

SIVA YAPARKEN DENGESİNİ KAYBETTİ

 

Malkara Organize Sanayi Bölgesi'nde kurulumu devam eden bir fabrikaya boya, badana ve sıva işlerini yapmak için İstanbul'dan 3 usta gelerek işe başladı. Ustalardan Abdullah Topaç, duvara sıva yapığı sırada dengesini kaybederek yanındaki 10 metre derinliğinde su kuyusuna düştü. Diğer arkadaşlarının kurtarma çabaları yetersiz kalınca itfaiye ekiplerine haber verildi. İtfaiye ekipleri kuyunun içine düşen sıva ustası Abdullah Topaç’ı halat ve merdivenle kuyudan çıkarttı.

 

HASTANEYE KALDIRILDI

 

Üzerindeki ıslanan elbiseleri çıkartılan Topaç’ın başından ve vücudunun çeşitli yerlerinden yaralandığı belirlendi. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Topaç ambulansla Malkara Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

 

Haber / Şaban KARDEŞ