Antrenörlük eğitimi 10 Ocak'ta başlayacak

Türkiye Satranç Federasyonu Tekirdağ İl Temsilciliği, okullarda satranç temel eğitiminin verilmesinde görev alacak çalıştırıcıları yetiştirmek amacıyla Çorlu'da 1. Kademe Satranç AntrenörlüÄ

GÜNDEM 31.12.2017 13:44:00 0
Antrenörlük eğitimi 10 Ocak

Türkiye Satranç Federasyonu Tekirdağ İl Temsilciliği, okullarda satranç temel eğitiminin verilmesinde görev alacak çalıştırıcıları yetiştirmek amacıyla 10 - 14 Ocak 2018 tarihleri arasında Çorlu'da  1. Kademe Satranç Antrenörlüğü eğitimi vermeyi planlıyor. Eğitimle ilgili bilgi veren yetkililer “Eğitim bitimindeki sınavda başarılı olanlar 1. Kademe Satranç Antrenörü unvanı alacaklar. Eğitime katılım belgeleri yazıda belirlenen sıraya göre dizilip dosya içersinde teslim edilecek” dedi.

 

KATILIM ŞARTLARI

 

1.Kademe Satranç Antrenörlüğü Katılım Şartları “En az lise veya dengi okul mezunu olmak, kursa başlama tarihi itibari ile 18 yaşını doldurmuş olmak, en az oynayacak kadar satranç bilgisinin olması, görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı ile malul olmamak, 07/01/1993 tarihli ve 21458 sayılı Resmi Gazetede yayımlanan Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü Amatör Spor dalları Ceza Yönetmeliği ve Federasyon Disiplin Talimatına göre son 3 yıl içinde bir defada altı aydan fazla ve/veya toplam bir yıldan fazla ceza almamış olmak, taksirli suçlar hariç olmak üzere, altı aydan fazla hapis ya da affa uğramış olsalar bile, devlet şahsiyetine karşı işlenen suçlarla, zimmet, ihtilas, irtikâp, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, inancı kötüye kullanma, hileli iflas gibi yüz kızartıcı veya şeref ve haysiyeti kırıcı suçtan veya istimal ve istihlak kaçakçılığı hariç kaçakçılık resmi ihale ve alım satımlara fesat karıştırmak, devlet sınırlarını açığa vurmak suçlarından dolayı tecil edilmiş olsa dahi ceza almamış olmak” olarak sıralandı.

 

İSTENEN BELGELER

 

1.Kademe Satranç Antrenörlüğü Katılım İçin İstenen Belgeler de şunlar: “Nüfus cüzdanı fotokopisi ( 2 adet fotoğraf ataç ile kimlik fotokopisine iliştirilmiş olacak, kesinlikle evraklarda ve fotoğraflarda tel zımba kullanılmayacak. Ayrıca erkek kursiyerlerden istenen fotoğraf, kesinlikle sakalsız ve kravatlı olmalı), kurs-vize-lisans ücreti yatırıldığına dair banka dekontu, Diploma Sureti, savcılıktan sabıka kaydı, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nden alınacak ceza yazısının aslı, sağlık raporu, dilekçe, eğer daha önceden sporcu lisansına sahipse sporcu lisansı çıktısı”. Kursa katılmak isteyenlerin belgeleri en geç 5 Ocak 2018 Cuma akşamına kadar TSF Tekirdağ - Çorlu Temsilcisi Ercan Ekinci'ye elden teslim etmeleri gerekiyor.

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU