Optimed, 15. Doğum Okulu eğitimlerine hazırlanıyor

​​​​​​​Özel Optimed Hastanesi, geçtiğimiz haftalarda 13 ve 14'üncü Doğum Okulu eğitimlerini tamamlarken, 15. Doğum Okulu Eğitimleri için hazırlıklarını da b

YAŞAM SAĞLIK 27.12.2017 14:50:00 0
Optimed, 15. Doğum Okulu eğitimlerine hazırlanıyor

Özel Optimed Hastanesi tarafından düzenlenen Doğum Okulu Eğitimleri devam ediyor. 14’üncü Doğum Okulu Eğitimlerinin tamamlandığını ve bir sonraki eğitimler için hazırlıkların başlatıldığını belirten hastane yönetimi “Doğum Okulu eğitimleri ile çok daha bilinçli, farkındalığı yüksek anne baba adayı olmanızı sağlıyor, bir yandan da daha kolay, rahat ve mutlu bir doğum yapabilmeniz için çabalıyoruz.Bu eğitimlerde, öncelikle kendiniz gibi kafası karışık, korkuları olan, çevresinden duydukları ile bir sürü sorularla baş başa kalan diğer anne baba adayları ile tanışıyor, kaynaşıyor ve yalnız olmadığınızı anlıyorsunuz. Ardından hamilelik sürecinden, yeni doğan bakımına kadar olan tüm süreç için konunun uzmanlarından bilgiler almanızı ve merak ettiklerinizi sormanızı sağlıyoruz” dedi.

4 HAFTA SÜRÜYOR

4 hafta süren bu eğitimlerde anne baba adayları eğitim sonunda katılım sertifikası almakla birlikte, kafalarındaki soru işaretlerine yanıtlar bulduğunu ifade eden hastane yönetimi “Doğum okulunda Kadın Doğum Uzman Hekimi Op.Dr. Nevzat Koç, Anestezi Uzman Hekimi- Uzm.Dr. Yaşar Pala, Ebe Seher Elibol, Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Hekimi-Uzm. Dr. Veysel Öz, Psikolog Aslı Çağla Döner,   Ebeler Özge Yılmaz ve Kezban Kaya eğitim veriyor” dedi.   

Haber / Ruşa ELMA