Optimed'den '2018'e merhaba' partisi

Çerkezköy'de sağlık hizmeti veren Özel Optimed Hastanesi, yeni yılı erken kutladı. Hastane çalışanları düzenlenen '2018'e merhaba' partisinde hem bir yılın yorgunluğunu attı h

GÜNDEM 25.12.2017 20:42:00 0
Optimed

Özel Optimed Hastanesi tarafından Çorlu Şölen Event Garden’da ‘2018’e merhaba’ partisi düzenlendi. Geceye, Müdürü Op.Dr. Ayhan Arslan, Optimed Hastanesi Başhekimi Op.Dr. Recep Çalışkan, Optimed Hastanesi Başhemşiresi Sevda Sümbül, hastane yöneticileri ve personeli katıldı.

 

BU SENE ÇOK FAZLA ÇALIŞTIK

 

Bu yıl 10’uncusunu düzenledikleri geleneksel Optimed yeni yıl yemeğine katılan herkese teşekkür eden Optimed Hastanesi Genel Müdürü Op. Dr. Ayhan Arslan “Bu akşam güzel ve eğlenceli bir yemek olacak. Çünkü hepimiz bunu hak ettik. Son yıllarda çok fazla çalıştık, özellikle bu sene çok daha fazla çalıştık. Bütün arkadaşlarımız gerçekten canlarını dişlerine takarcasına çalıştılar. Hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.

 

BÜYÜK BİR AİLEYİZ

 

Optimed olarak büyük bir aile olduklarını söyleyen Arslan “2018 hepimiz için daha düzenli, daha sağlıklı, daha fazla hasta kapasitesi ile daha elverişli koşullarda daha düzgün bir şekilde çalışacağımıza inanıyorum” dedi. Optimed Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Recep Çalışkan da, bir arada olmanın güzelliğini yaşadıklarını belirtti. Yoğun bir dönemden geçtiklerini ifade eden Çalışkan “Çok yoğun bir hasta potansiyelimiz var. Hepiniz özveri ile çalıştınız. Ben bu yüzden hepinize çok teşekkür ediyorum. İyi ki sizlerin başhekimiyim, iyi ki birlikteyiz, iyi ki Optimed ailesinin birer üyesiyiz” dedi. Yemek sonrası Optimed çalışanları müzik eşliğinde doyasıya eğlenerek hem bir yılın yorgunluğunu attı, hem 2018’in gelişini kutladı.

 

Haber / Ayşenur AYDIN