Kaynaşma toplantısında bir araya geldiler

Büyük Birlik Partisi Çerkezköy İlçe Kadın Kolları Başkanlığı tarafından önceki akşam parti binasında tanışma ve kaynaşma toplantısı düzenlendi.

SİYASET 24.12.2017 15:27:00 0
Kaynaşma toplantısında bir araya geldiler

“SİYASETİN TEMEL UNSURLARINDAN BİRİ KADINLARDIR”

 

Toplantıda konuşan BBP Çerkezköy İlçe Başkanı Murat Yürük “Evimizde kadınlarımız nasıl ki baş tacımız ise siyasette sosyal yaşantımızda da hayatın gerçeklerini kadınlarımız ile birlikte yaşayacağız. Siyasetin ve başarını en temel unsurlarından birisi kadınlarımızdır. Bu yüzden eşlerimizi analarımızı bacılarımızı bu kutlu yolda hep beraber yürümeye davet ediyorum” dedi.

 

“KAPI KAPI GEZECEĞİZ”

 

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’ın yaptığı güzel işleri desteklediklerini, yanlış yapılan işlerde de karşısında durduklarını ifade eden Yürük “Bu herkes için geçerlidir. Biz herkes ile iyi geçiniriz. Kimseye nefret ile kin ile öfke ile yaklaşmayız” dedi. Kimsenin arka bahçesi olmadıklarını söyleyen Yürük “Bu bir yarıştır. Çerkezköy’ümüzün geleceği için en doğru ve hızlı bir şekilde çalışarak kimseyi kırmadan kapı kapı gezerek yardıma muhtaç insanlara yardım etmek, insanların sorunlarını dinleyip sorunlarını çözmek adına yapılması gereken ne varsa yapacağız. Çerkezköy’de yaşayan bireylerin oylarına talip olduğumuzu Büyük Birlik Partisi olarak kendilerine anlatacağız” dedi.

 

“İŞLER ÇOK YAVAŞ İLERLİYOR”

 

Çerkezköy Belediyesi’nin dağınık çalıştığını söyleyen Yürük “Başlanmış işler bölge bölge halkı yıldırmadan bıktırmadan bir an önce bitirilmelidir” dedi. Atatürk Caddesi ve Öztrak Caddesi’nde yapılan yol genişletme çalışmalarını da güzel bulduğunu söyleyen Yürük “Refüjler kaldırılmadan önce çift şerit iken bir araç yol ortasında durakladığında metrelerce kuyruk oluşuyordu. Acil işi olanlar trafikte ilerleyemiyordu. Şimdi yollar genişletildi. Lakin yapılan işler çok yavaş ilerlediğinden insanlar zor durumlarla mücadele ve uğraşlar verecek. Bir an önce yapımına başlanan işlerin bitirilmesi ve halka daha iyi şartlar altında hizmet sağlanması için Vahap başkanın, işleri hızlandırıp bir an önce halkı rahatlatması gerekmelidir. İşler çok yavaş ilerliyor. Kaplumbağa misali” dedi.

 

“HAVAYI KİRLETMEK KUL HAKKINA GİRER”

 

Termik santral ile ilgili de konuşan Yürük “Bizler milli enerjiye karşı olmadığımızı herkes ile paylaşıyoruz. Lakin bu kömürlü termik santral ile olmaz. Doğaya ve insanlığa zarar veren kömürlü termik santralden vazgeçin. Havayı kirletmek kul hakkına girer” dedi.

 

Haber / Gülay YİĞİT SEZEN