Marmaraereğlisi'nde şampiyonluk sevinci

Marmaraereğlisi Belediyespor U19 Futbol Takımı,Tekirdağ U19 B Grubunda şampiyonluğunu ilan etti.

SPOR 24.12.2017 15:19:00 0
Marmaraereğlisi

Belediye Başkanı İbrahim Uyan’ı ziyaret eden sporcular, şampiyonluğu pasta keserek kutladı.

 

Tekirdağ U19 B Grubunda şampiyonluğunu ilan eden MarmaraereğlisiBelediyespor U19 Futbol takımı, Marmaraereğlisi Belediye Başkanı İbrahim Uyan'ı makamında ziyaret etti.

 

BAŞKANLIK SEVİNCİNİ PAYLAŞTILAR

 

Şampiyonluk sevinçlerini Uyan ile paylaşan genç futbolcularımız; “Şampiyonluk kupasını bize büyük desteği olan Belediye Başkanımıza takdim etmek istedik. Bu başarımızda bize inanan Başkanımıza teşekkür ediyoruz.” dedi.

 

PASTALI KUTLAMA

 

MarmaraereğlisiBelediyespor Kulübü'nün daha profesyonel bir yapıya kavuşması için çalıştıklarını belirten Başkan Uyan da “Uzun bir futbol maratonunun en güzel meyvesi şampiyon olmaktır. U19 Genç takımımızın 2016-2017 sezonunu şampiyon olarak tamamlaması bizi çok mutlu etti. U19 Futbol takımımızın bu başarısı gelecek için bizlere umut verdi ve doğru yolda olduğumuzu gösterdi. Bu gençlerimizin ileri ki yıllarda üst liglerde oynama başarısını göstereceğine gelecekte önemli başarılara imza atacağına yürekten inanıyorum. Amacımız sporun her alanında başarılı adımlar atmak. Bu konuda öncelikle altyapının sağlam olmasını istiyoruz ve bu konuda güzel çalışmalar yürütüyoruz. Ben öncelikle başarı gösteren U19 takımımızdaki tüm oyuncuları, antrenörlerini kutluyorum. İnşallah bu şekilde devam ederler” dedi. Ziyarette Uyan ve futbolcular, şampiyonluğu pasta keserek kutladı.

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU