Adaylığını açıklayıp yönetimini tanıttı

Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanlığı için adaylığını açıklayan Fatih Kaleli, yönetimini de açıkladı. Kaleli, "Aydınlık bir gelecek, adaletli bir yönetim, kÃ

GÜNDEM 22.12.2017 20:19:00 0
Adaylığını açıklayıp yönetimini tanıttı

Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanlığı için aday sayısı 3’e çıktı. Mevcut Başkan Mustafa As ile Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Muhtarı Recep Şahin’in ardından Tekirdağ S ve J Plakalı Servisçiler Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Fatih Kaleli de dün başkanlığa adaylığını açıkladı.

 

‘ŞEREFLİ MESLEĞİMİZİN ASİL NEFERLERİSİNİZ’

 

Saat 09:30’da Çınar Restaurant’ta şoför esnafıyla kahvaltıda bir araya gelen Kaleli, adaylığını açıklarken, ekibini de tanıttı. Çerkezköy, Kapaklı, Karaağaç, Kızılpınar ve Veliköy’ün ülkemizin sanayileşmesinde adeta lokomotif görevi gördüğünü belirten Kaleli “Bununla birlikte gelen hızlı nüfus artışı ve şehirleşme ile hepimize geleceğe yönelik ağır sorumluluklar ve hizmetler yüklemektedir. İlçemizin ulaşım hizmetini büyük bir disiplin ve özveri ile yürütensiz kıymetli meslektaşlarım şerefli mesleğimizin asil birer neferlerisiniz” dedi.

 

‘SORUNLARI ÇÖZECEĞİZ’

 

Oluşturdukları kadroda her meslek dalından üyelere daha iyi hizmet vermeyi hedefleyen bir yönetimle şoför esnafının karşısına çıktığını söyleyen Kaleli “Bu kadro bölgemiz içinde yaşanan sorun ve sıkıntılara hakim durumdadır. Bizlere olan güveninize inanarak bu sorunları çözeceğimize inancımız tamdır” dedi.

 

‘ADALETLİ BİR YÖNETİM İÇİN DESTEK BEKLİYORUZ’

 

Meslektaşların içerisinden oluşturmuş oldukları kadromuz ile üyelere adil bir şekilde çözüm üreten yönetim kuracaklarını ifade eden Kaleli “Aydınlık bir gelecek, adaletli bir yönetim, köklü bir değişim için tüm üye arkadaşlarımızın desteklerini bekliyoruz” dedi.

 

YÖNETİMİNİ TANITTI

 

Konuşmasının ardından yönetim kurulunda yer alacak adayları tanıttı. Başkan Adayı Fatih Kaleli’nin yönetiminde şu isimler yer alıyor: Yasin Durak, M.Hanifi Karataş, Nihat Yıldız, Ömer Taykesen, Ömer Akbaba, Murat Kalaycı, Ferhat Kara, Şanlı Özarda, Ali Tektaş, Dursun Aksu, Önder Tatlı, Sayit Aygün, Bahaddin Uygun, Şahin Çevik, İsmail Bircan, Remzi Yılmaz, Mustafa Karataş, Mehmet Tüfek, Göksel Söğüt, İsak Demirci, Halis Aydın, Bekir Bozurt.

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU