PTT'den yılbaşı kampanyası

Posta ve Telgraf Teşkilatı Anonim Şirketi (PTT A.Ş.), 2018 yılını karşılamaya sayılı günler kala yılbaşına özel kampanya düzenledi. 25, 26, 27, 28 ve 29 Aralık'ta postaya verilecek Posta Kargosu

GÜNDEM 22.12.2017 20:16:00 0
PTT

Özel gün ve haftalara yönelik farklı kampanyalar düzenleyen Posta ve Telgraf Teşkilatı Anonim Şirketi (PTT A.Ş.), 2018 yılını karşılamaya sayılı günler kala yılbaşına özel kampanya düzenledi.

 

YÜZDE 25 İNDİRİM

 

Sevdiklerinin yeni yılını tebrik kartı ya da hediye göndererek kutlamak isteyenler için düzenlenen kampanya 25 Aralık’ta başlayacak. 25, 26, 27, 28 ve 29 Aralık’ta postaya verilecek Posta Kargosu ve APS Kurye gönderilerine yurt içinde yüzde 25 indirim uygulanacak. Herhangi bir indirimden faydalanan gönderiler ayrıca bu indirimden yararlanamayacak.

 

KARTLAR PTT’DEN, POSTA ÜCRETİ MÜŞTERİDEN

 

PTT A.Ş., kampanya çerçevesinde yılbaşına özel tebrik kartları da hazırladı. İlgi çekici görsellerle tasarlanan tebrik kartları tüm PTT işyerlerinden ücretsiz edinilebilecek. Tebrik kartlarının posta ücreti ise müşterilerden tahsil edilecek. Tebrik kartlarının önümüzdeki günlerde Çerkezköy PTT Şubesi’nden de temin edilebileceği belirtildi.

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU