Esenler Mahallesi ağaçlandırıldı

Ergene genelinde orta refüjler dahil olmak üzere park ve bahçe alanlarında ağaçlandırma çalışmaları yapan Ergene Belediyesi, son olarak ÇEVKOR iş birliği ile Esenler Mahallesinde ağaç dikimi yaptı.

GÜNDEM 19.12.2017 22:02:00 0
Esenler Mahallesi ağaçlandırıldı

AĞAÇ DİKİMİ YAPILDI

 

Fidan dikimine Ergene Belediye Başkan Vekili Merdin Cantaş, Belediye Başkan Yardımcısı Menderes Yıldız, Temizlik İşleri Müdür Vekili Sevtap Barman, Çevkor Dergisi Yöneticileri, Trakya Çevre Gönüllüleri Derneği Başkanı ve yönetim kurulu üyeleri, Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanlığı ve ilçe belediyelerin yanı sıra çok sayıda vatandaş katıldı.

 

VATANDAŞLARIN KATKISINI BEKLİYORUZ

 

Düzenlenen törende, 1.900 adet toros sedirininin dikiminin yapıldığı belirtildi. Ergene Belediye Başkanlığı yetkilileri “Ergene Belediyesi olarak ilçemizin yeşillenmesi için her mahallemize her yıl ağaçlar dikiyoruz. Özellikle Ergene ilçesinin sanayi şehri olmasından dolayı temiz havaya dolayısıyla ağaca çok ihtiyacımız var.  Dikeceğimiz fidanlar büyüdüğünde yeşil Ergeneyi yaratmış olacağız.  Gelecekte bu fidanlar yeşerdikçe gençlerimiz, buralarda daha güzel vakitler geçirecekler. Bu kapsamda bütün vatandaşlarımızın  fidan dikme çalışmalarına katkı sağlamalarını bekliyoruz” dedi.