KGYS kameralarının kurulumu sürüyor

Bir süre önce Kapaklı İlçe Emniyet Müdürlüğü görevine başlayan Murat Sevgi, Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı'yı ziyaret etti.

GÜNDEM 18.12.2017 19:37:00 0
KGYS kameralarının kurulumu sürüyor

DAHA GÜVENLİ HALE GELECEK

 

Belediye olarak Kapaklı İlçe Emniyet Müdürlüğü ile bugüne kadar uyumlu bir şekilde çalıştıklarını belirten İrfan Mandalı “Hepimiz, vatandaşlarımıza hizmet için buradayız. Kentimizde, huzur ve güven ortamının olması çok önemli. Bu anlamda Kapaklı Belediyesi olarak diğer kurumlarla olduğu gibi İlçe Emniyet Müdürlüğümüz ile de birçok ortak projeye imza attık. İnanıyorum ki sizin nezdinizde, aynı anlayışla bu güzel çalışmaları yapmaya devam edeceğiz. KGYS kameralarının da ilçemizde kurulum çalışmaları devam ediyor. İnşallah artık Kapaklı'mız  KGYS kameraları izlenerek daha güvenli bir hale gelecek” dedi.

 

EN BÜYÜK YARDIMCIMIZ OLACAK

 

Kapaklı Emniyet Müdürü Murat Sevgi de polis vatandaş işbirliğinin önemine dikkat çekti. KGYS kameralarının yakında faaliyete geçeceğini ve kendilerinin en büyük yardımcısı olacağını söyleyen Sevgi “Yeni kameralar ile birlikte ilçede bulunan kötü niyetli kişiler daha kısa sürede tespit edilebilecek” dedi.

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU