Tekirdağ karanlığa gömüldü

Tekirdağ ve ilçelerinde Pazar günü etkili olan sağanak yağış vatandaşlara zor anlar yaşattı.

GÜNDEM 18.12.2017 19:36:00 0
Tekirdağ karanlığa gömüldü

Yağış dolayısıyla anlık oluşan arıza nedeniyle de Tekirdağ’ın büyük bir bölümü karanlığa gömüldü. Her yağmur yağdığında elektriksiz kalmak istemediklerini belirten vatandaşlar, TREDAŞ’ın bu durumlara karşı gerekli önlemi almasını ve gerekli çalışmaları yapmasını istedi.

 

Tekirdağ ve ilçelerinde görülen sağanak yağış nedeniyle vatandaşlar zor anlar yaşadı. Çerkezköy’de de yağış özellikle öğleden sonra etkili oldu.

 

ÇERKEZKÖY’ÜN TAMAMINDA ELEKTRİKLER KESİLDİ

 

Yağış nedeniyle elektrik hatlarında da arıza meydana geldi. Akşam saat 20:40 sıralarında oluşan anlık arıza nedeniyle Çerkezköy ve Saray’ın tamamında, Çorlu’nun Türkgücü Mahallesi’nde, Ergene’nin Cumhuriyet, Yeşiltepe ve Hıdırağa Mahallelerinde, Süleymanpaşa’nın da Aydoğdu Mahallesi’nde elektrikler kesildi.

 

HER YAĞMURDA ELEKTRİKSİZ KALMAK İSTEMİYORUZ

 

TREDAŞ İşletme Müdürlüğü, Çerkezköy ve Saray’da saat 22:00 itibari ile, diğer bölgelerde ise saat 21:30 itibari ile elektriğin yeniden verilmeye başlanacağını duyurdu. Çerkezköy’de de elektrik saat 21:50 itibari ile yeniden verilmeye başlandı.  Her yağmur yağdığında elektriksiz kalmak istemediklerini belirten vatandaşlar, TREDAŞ’ın bu durumlara karşı gerekli önlemi almasını ve gerekli çalışmaları yapmasını istedi.

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU