Araç filosu güçlendiriliyor

Ergene Belediyesi, Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından kullanılmak üzere alınan iki adet çöp kamyonu ile araç filosunu güçlendirdi.

GÜNDEM 18.12.2017 19:27:00 0
Araç filosu güçlendiriliyor

KAR İLE MÜCADELEDE KULLANILACAK

 

Araç alımı dolayısıyla Marmaracık Mahallesi Muhtarlık binası önünde yapılan törene; Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, Belediye Başkan Yardımcısı Hülya İnci, Ayça Çevikelli, Nuh Nuhoğlu ve Menderes Yıldız’ın yanı sıra meclis üyeleri, muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katıldı.

 

Halka daha iyi ve hızlı bir şekilde hizmet verebilmek adına araç filosunu genişletmeye devam ettiklerini belirten Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, “Belediyemiz yeni olmasına rağmen sıfırdan bir ilçe kurduk. Bugüne kadar 1 adet belden kırmalı süpürge, 1 adet konteyner yıkama aracı, 1 adet yol sürme aracı,  1 adet greyder, 1 adet küçük silindir, 1 adet otobüs, 1 adet ambulans, 1 adet makam aracı ve 1 adet sepetli vinci, 2 adet kamyonet, 5 adet zabıta aracı, 3 adet kamyon, 2 adet kepçeyi  belediye filomuza kazandırdık” dedi. Araç filosuna 2 yeni çöp kamyonunu ve 1 adet kar ile mücadele amaçlı kamyonu kazandırdıklarını kaydeden Yüksel “Kamyonumuza tuzlama ve kar küreme işlemlerinde kullanmak için bir aparatı taktırdık” dedi.