Caddenin çehresi de Çerkezköy gibi değişiyor

Çerkezköy Belediyesi ilçenin trafik yönünden yoğun olduğu Atatürk, Öztrak ve Uğur Mumcu Caddeleri'ndegeçtiğimiz aylarda başlattığı tek yön uygulamasının ardından Öztrak ve Uğur Mu

GÜNDEM 17.12.2017 19:10:00 0
Caddenin çehresi de Çerkezköy gibi değişiyor

Atatürk Caddesi, Uğur Mumcu Caddesi ve Öztrak Caddesi’nde geçtiğimiz aylarda başlatılan tek yön uygulaması ile Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ve Çerkezköy Belediyesi bazı kesimlerin eleştirisinin hedefi olmuştu. Orta refüjlerdeki ağaçların kaldırılması ile ilçede uzun süre ağaç polemiği yaşanmıştı.

 

CADDE GÖRÜNÜMÜNE KAVUŞTU

 

Caddenin, Altı Yol Kavşağı ile Cumhuriyet Meydanı arasındaki bölümünde orta refüjü kaldıran belediyenin çalışması ile kaldırılan orta refüjlerin yeri asfaltlanarak yola dahil edildi. Bu çalışma ile daha önce sokak görünümünde olan Atatürk Caddesi de genişleyerek tam anlamıyla cadde görünümüne kavuştu.

 

NARİN CADDESİ’NE DİKİLECEK

 

Orta refüjdeki ağaçların kaldırılması ile birlikte caddeye ayrı bir görsellik katılırken, vatandaşlar yolun genişletilmesi ile birlikte trafiğin daha da rahatlayacağını belirtti. Orta refüjlerden sökülen 60 ağacın Narin Caddesi’ne dikileceği ifade edildi. Yetkililer Atatürk Caddesi’nde çift sıra ve gelişi güzel parklara müsaade edilmeyeceği ve yasal uygulama yapılacağını belirtti.

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU