5 Ocak'ta gösterimde

Türk sinema tarihine önemli bir yere sahip olan G.O.R.A filminin devam halkası niteliğinde olan yapım, Arif V 216 için ilk uzun fragman yayınlandı. Bazı sahneleri Çerkezköy'de çekilen film 5 Ocak 2018 tarihinde

KÜLTÜR SANAT 17.12.2017 10:32:00 0
5 Ocak

Büyük bir ilgiyle karşılanan G.O.R.A filminin ardından  A.R.O.G ile seriyi devam ettiren Cem Yılmaz’ın, serinin 3’üncü ve son filmi olan Arif V 216 filminin fragmanı yayınlandı.

 

ÇERKEZKÖY’DE YAPILMIŞTI

 

Ünlü komedyen Cem Yılmaz’ın yeni filmi ‘Arif V 216’nın çekimlerinin bir bölümü Çerkezköy’ün Cumhuriyet Mahallesi’ndeki Tepe mevkiinde kalabalık bir set ekibi tarafından yapılmıştı. Çerkezköy’deki çekimlerin ardından Cem Yılmaz, Twitter hesabından,”Mahallelerinde çekim yaptığımız, Çerkezköy’deki arkadaşlarımıza, misafirperverlikleri ve dostane yardımları için çok teşekkür ederim” şeklinde paylaşım yapmıştı.

 

5 OCAK’TA VİZYONA GİRECEK

 

Merakla beklenen bilim kurgu – komedi filmi Arif V216, 5 Ocak 2018’de vizyona girecek.  Filmin yayınlanan fragmanında Çerkezköy’deki sahnelerin ağırlıklı olması dikkatlerden kaçmadı. Arif V 216, ünlü komedyen Cem Yılmaz'ın 2004 yılında vizyona giren filmi G.O.R.A.'nın baş kahramanlarını ele alıyor. Esnaf Arif ve yakın arkadaşı robot 216'nın yeni maceralarını işleyen filmde başrolleri Cem Yılmaz ile Ozan Güven üstleniyor. Filmin yönetmen koltuğunda ise Kıvanç Baruönü oturuyor. Eski dostu 216 ile tekrar bir araya gelen Arif, insan olmak isteyen arkadaşı için zamanda yolculuk yaparak çeşitli maceralara atılıyor. Fragmandan anlaşıldığı üzere film eğlenceli olduğu kadar, bir o kadar gönderme içeriyor.

 

Haber / Hüsnü SARIGÜL