SİYASETTE SONUNA KADAR VARIZ

Büyük Birlik Partisi Çerkezköy İlçe Başkanı Murat Yörük, Alperen Ocakları Başkanı Ahmet Macit ve partililer gazetemize hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

GÜNDEM 15.12.2017 21:54:00 0
SİYASETTE SONUNA KADAR VARIZ

Ziyarette Kapaklı ve Çerkezköy arasına yapılması planlanan termik santral de gündeme geldi. Yörük, termik santral konusunda bakış açılarının aynı olduğunu belirtti. Ahmet Macit de siyasette sonuna kadar olduklarını belirtti.

 

Büyük Birlik Partisi Çerkezköy İlçe Başkanı Murat Yörük, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Fevzipaşa Caddesi No:89’daki yeni tesisine taşınan Marmara Haber Gazetesi’ne hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

 

YENİ ARKADAŞLARIMIZI DA ARAMIZA KATIYORUZ

 

Alperen Ocakları Başkanı Ahmet Macit ve partililer Alaattin Yıldız, Özlem İltır, Neziha Yağlı ve Göksel Can ile birlikte gazetemizi ziyaret eden Murat Yörük, “Tarafsız, ilkeli yayın hayatınızda başarılarınızın devam etmesini diliyoruz” dedi. Alperen Ocakları’nda İlçe Başkan Yardımcısı olarak görev yaparken,  İlçe Başkanı Hasan Aydın’ın görevi bırakması üzerine yönetim kurulu tarafından ilçe başkanlığına getirildiğini anımsatan Yörük, “Davaya inanan arkadaşlarımızı da aramıza katarak çalışmalarımızı sürdürüyoruz” dedi.

 

BAKIŞ AÇIMIZ DEĞİŞMEDİ

 

Uyuşturucu ile mücadele konusunda da çalışmalar yaptıklarını kaydeden Yörük “Gençlerin uyuşturucuya yönelmemesi ile spora yönlendirilmeleri çok önemli. Emniyet güçlerine de uyuşturucu ile mücadele konusunda önemli görevler düşüyor” dedi. Ziyarette Kapaklı ve Çerkezköy arasına yapılması planlanan termik santral de gündeme geldi. Termik santral konusunda bakış açılarının aynı olduğunu,  bu bölgeye termik santral yapılmasına karşı olduklarını söyleyen Yörük “Biz de okuyoruz, termik santralle ilgili araştırma yapıyoruz. Ne kadar son sistem getirilirse getirilsin, çevreyi ve insanı etkileyecek” dedi. Yörük, BBP’nin merhum genel başkanı Muhsin Yazıcıoğlu’nun katillerinin bulunarak yargılanmasını istediklerini de belirtti.

 

BU İŞLER PARAYLA DEĞİL, İMANLA BAŞLAR

 

Diğer bazı partiler gibi fabrikatörler, para sahipleri ile siyaset yapan bir oluşum olmadıklarını kaydeden Alperen Ocakları Başkanı Ahmet Macit de “Çocuklarımızın süt paraları ile varlığımızı devam ettiren bir oluşumuz. Çerkezköy siyasetinde de bizler çocuklarımızın süt paralarıyla varlığımızı devam ettireceğiz. Bu işler parayla değil, iman, inanç ve ihlasla başlar. Siyasette sonuna kadar varız” diye konuştu.

 

YAYIN POLİTİKAMIZA DEVAM EDECEĞİZ

 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Gazetemiz İmtiyaz Sahibi gazeteci Şaban Kardeş de Büyük Birlik Partisi’nin hem Türkiye’de hem de Çerkezköy’de olması gereken bir hareket olduğunu belirterek “Büyük Birlik Partisi’nin Türk siyasetinde yeri belli. Sizin de yolunuz açık olsun” dedi. Kardeş, Çerkezköy’de hızlı ve doğru bir şekilde, gelecek seçimlerin değil, gelecek nesillerin hesabını yaparak yayın politikalarına devam edeceklerini söyledi. Termik santral konusunda da konuşan Kardeş, bunun siyasi bir mesele değil, sağlık ve yaşam meselesi olduğunu ifade etti.

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU