Küçükbaş Hayvan Dağıtım Töreni Düzenlendi

2017 yılı kapsamında, Genç Çiftçi Projelerinin Desteklenmesi Programı kapsamında desteklenmeye hak kazan çiftçilerimize küçükbaş hayvan dağıtımı yapıldı.

GÜNDEM 5.12.2017 23:07:00 0
Küçükbaş Hayvan Dağıtım Töreni Düzenlendi

Hayrabolu’da yapılan törene Tekirdağ Valisi Mehmet Ceylan, Ak Parti Tekirdağ Milletvekilleri Mustafa Yel, Ayşe Doğan, Metin Akgün, Ak Parti İl Başkanı Cüneyt Yüksel, Hayrabolu Kaymakamı İsmail Bayata, İl Müdürü Zekeriya Sarıkoca, İl Müdürlüğü Kırsal Kalkınma ve Örgütlenme Şube Müdürü ve İl Müdürlüğü personelleri, Hayrabolu ve
Malkara ilçe Müdürleri ve personelleri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri ile proje sahibi çiftçiler ve aileleri katıldı.

 

‘’ÜRETENİN VE ÜRETİCİNİN YANINDAYIZ’’

 

Törende söz alan konuşmacıların ortak mesajları; ‘’Bu projeler, bu genç kardeşlerimiz başarılı olurlarsa artarak devam eder, iyi örnek olarak kabul görür. Üretenin ve üreticinin yanındayız, yanında olmaya devam edeceğiz. Hak sahiplerine Allah helalinden bereketli kazançlar nasip etsin. İnşallah bizim verdiklerimizin üzerine 3-5 kat artırarak eklerler’’ifadelerine yer verildi. Konuşmaların ardından Genç Çiftçilere küçükbaş hayvanları teslim edildi.

 

Haber / Hüsnü SARIGÜL