"Bütün bonusları dağıttık"

1911 Çerkezköyspor Genel Kaptanı Sebahatin Çolakoğlu " Altınova maçı bizim tekrardan liderlik maçımız. Bu saatten sonra 1 puana bile tahamulümüz yok. Bütün bonusları dağıttık" dedi.

SPOR 4.12.2017 21:55:00 0

Kulüp tesislerinde bir basın toplantısı düzenleyen Çolakoğlu, son hafta kaybettikleri maçla ilgili açıklamalarda bulundu. Bir öz eleştiri yaparak takım olarak son maçta oldukça kötü oynadıklarını söyleyen Çolakoğlu, “Çok üzgünüz. Zemin sentetik sahaydı. Genelde suni çimlerde sıkıntı yaşanıyor. Saha o kadar kötü değildi. O bizi tatmin etti. Hava da güzeldi. Tam kadroyduk sıkıntımız yoktu. Hüseyin’in belinde ufak bir rahatsızlık vardı. Maç öncesi esameyi yazdık. Tam ısınmaya çıktığımızda Hüseyin’in belindeki ağrı artmaya başladı. O sırada tam toplantıdaydık, tekrar değişikli yapmak zorunda kaldık. Hüseyin’i kadrodan çıkardık yerine Fet’i aldık. Aniden kadro değişti. Bu bize demoralize etti. Etogo’yla Hüseyin ikilisi bozulduğu zaman sıkıntı yaşadığımız maçlar oldu ki, gördükte. Etogo’nun yanına Mesut’u yerleştirdik. Fet önde başladı. Maç yeni başlamıştı daha yeni kulübeye yerleşiyorduk dakika 1’de, 1-0 geri düştük. Dakika 20’de yine arka direğe doğru bir orta yapıldı. Orta şut karışımı bir topu arka direğe vurarak içeri girdi, skor 2-0 oldu. Şok olduk. Dakika 20’ye kadar 1 tane şutları vardı skor 2-0 oldu. Moral bozukluğu yaşandı. Daha sonra Ali Rıza ile bir gol bulduk.Skor 2-1’ken soyunma odasına girersek biz bu maçı alırız dedik. Almamamız için bir neden yok. Devre arası konuşmamızı yaptık. Dakika 60 kadar mutlaka gol bulmamız lazım dedik. Maçı bu şekilde çeviririz dedik. Gol ararken bir serbest vuruş kullanıldı ceza sahası yayına, skor 3-1 oldu. İşler istediğimiz gibi gitmedi. 10 haftaya çıkardığımız kadronun çok dışında bir kadro çıkardık mecburen revizyona gittik.”dedi.

 

“HAKEMLER KÖTÜYDÜ”

 

Maçta hakemlerin kötü bir yönetim sergilediğini tribün olaylarının da sahayı olumsuz yönde etkilediğini anlatan Çolakoğlu şunları söyledi: “Hakemler inanılmaz derecede saçma karakterle maç yönettiler. Sonuçta deplasmana gidiyoruz, lider bir takımız, lider takımın maçına az da olsa kıdemli bir hakem yolmaları lazım. Bakıyorsunuz 21-22 yaşında genç hakemleri yolluyorlar. Yaşlarından dolayı küçümsemiyorum ama U14’te,U15’te maç yönetmiş hakemleri bu maçlara veriyorlar. Kaldıramıyorlar, lider takım deplasmana gidiyor daha güzel bir hakem yollayabilirsiniz. O kadar uyumsuz maç yönetiyorlar ki. Net söylüyorum; Bölgesel Amatör Ligde maç yönetebilecek hakemler değiller.Tribünlerde olaylar çıktı, son 10 dakika. Tribündeki olaylara saha içinde bakmaktan oyun koptu. İki takımda oyundan koptu. Hakem dönüp dönüp tribünlerdeki olaylara bakıyor.

 

MAÇI ÇEVİREBİLİRDİK

 

Orada baya bir karışıklık oldu, taşlı sopalı. Hakem oraya bakıyor. Bizde bağırdık; ‘Hocam sen oyununa dön’ diye. Top taca çıkıyor korner veriyor Korner olan pozisyonda faul veriyor. Oyunun kontrolü koptu. Belki de son 10 dakika da çevireceğimiz maçı da tribün olayları nedeniyle çeviremedik. Kötü müydük? Kötüydük çok net söylüyorum.Ama saha dışında olaylar bizi etkilemeseydi beklide maçı çevirebilirdik.Ancak bunların hiçbirine sığınma istemiyoruz.Sonuçta dün 10 tane yüzde yüzlük pozisyonda kaçırsaydık, bugün burada açıklama yaparken, size ne diyoruz 3-2 mağlup olduk.

 

Final paslarında bir sıkıntımız var. Sıkıntı dün her yerde vardı. Sonradan oyuna soktuğumuz oyunculardan biraz verim almaya çalışıyoruz ama olmadı. Takımımızın fiziğinde kondisyonun da sıkıntı yok, iyi. Oyundan düşmüyoruz.

 

Maçta tribünlerde bazı olaylar yaşandı ama sahada yedek kulübesinde bir sıkıntı olmadı. Maç sonunda herkes birbirine sarıldı tebrik etti. Maçta 1 tane güvenlik 2 tane polis vardı. Koskoca İstanbul’un göbeğinde Beyoğlu’nda. Maçta belki de biz yenseydik hakem de dayak yiyebilirdi. Maçtan önce bizim taraftar lideriyle onların taraftar liderli birbirlerine atkı takdim etmişler, başarılar dilemişler. Maçın ilerleyen dakikaların dada bizim atkıları yakmışlar. Bizim atkıların yakıldığı görülünce de ortalık karışmış.

 

“AVANTAJIMIZ HALA VAR”

 

Bundan sonra 1 puan bile kaybetmeye tehamülümüz yok. Altınova maçı bizim tekrardan liderlik maçımız. Bu saatten sonra 1 puana bile tahamulümüz yok. Bütün bonusları dağıttık. Bizim avantajımız hala var. Çanakkale deplasmanlarını bitirdik. Yalova’da sadece bir deplasmanımız kaldı. Altınova maçına taraftarımızla birlik ve beraberlik içinde bir karnaval havasında çıkmamız lazım. Altınova’yı buradan eli boş göndereceğiz. Bu maçta tribünlerin hınca hınç dolamsını bekliyoruz. Bu maçı almak için elimizden gelen her şeyi yapacağız.

 

“CEVABIMIZ VAR”         

 

Çolakoğlu sözlerini “Esnafımız bize katkı sağlıyor çok teşekkür ediyoruz. Ama biraz daha katlı sağlamalı diye düşünüyorum. Başarılı olunca herkes mutlu oluyor. Ama başarısızlıkta herkes silahlarını çıkarıyor. Başarısızlığımızı bekleyen çok insan var. Ama onlara bizzat ben lig sonunda gereken cevabı vereceğim. Bunu şampiyon olacağız diye denmiyorum tabi ki parolamız şampiyonluk. Lig sonunda başarısızlığımızı bekleyen bütün samimiyetsiz insanlara verecek güzel bir cevabımız var.”diyerek tamamladı.