703 Küçükbaş Hayvan Sahiplerine Teslim Edildi

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı tarafından başlatılan Kırsal Kalkınma Yatırımları Destekleme Projesi kapsamında Hayrabolu ve Malkara ilçesinden projesi kabul edilen 37 genç çiftçiye hibe olar

GÜNDEM 3.12.2017 23:27:00 0
703 Küçükbaş Hayvan Sahiplerine Teslim Edildi

Küçükbaş hayvanların teslimi için Hayrabolu’da tören düzenlendi. Düzenlenen törene; Vali Mehmet Ceylan, Tekirdağ Milletvekilleri Mustafa Yel, Ayşe Doğan ve Metin Akgün, Hayrabolu Kaymakamı İsmail Bayata, Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü yetkilileri, STK Temsilcileri, genç çiftçiler ve aileleri katıldı.

‘’DAHA GÜÇLÜ BİR TÜRKİYE OLACAĞIZ’’

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşımızın okunmasının ardından başlayan törende açılış konuşmasını Tekirdağ Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Zekeriya Sarıkoca yaptı. Sonrasında Tekirdağ Milletvekilleri Mustafa Yel, Ayşe Doğan ve Metin Akgün birer konuşma yaparak teslim edilen küçükbaş hayvanların genç çiftçilerimize hayırlı olmasını diledi. Törende konuşan Vali Ceylan, “Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığımızın bünyesinde yürütülen proje ile köyden kente göçlerin önüne geçilmesi amaçlanmaktadır. Gençlerimiz bu işe sahip çıkmalı. Gençlerimizin üretime katılması ve ekonomiye katkıda bulunması ile daha güçlü bir Türkiye olacağız. Bu projeye destek veren herkese teşekkür ederiz. Hayırlı uğurlu olsun” dedi. Tören, genç çiftçilere Vali Ceylan ve protokol üyeleri tarafından sertifikalarının verilmesi ile son buldu.