Uygulamalı İlk Yardım Eğitimi Başvuruları Başladı

Tekirdağ Süleymanpaşa Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü tarafından düzenlenen ilk yardım eğitimlerinin yeni dönemi için başvurular başladı.

YAŞAM SAĞLIK 29.11.2017 17:25:00 0
Uygulamalı İlk Yardım Eğitimi Başvuruları Başladı

Toplam 16 saatte tamamlanacak kurs kapsamında kursiyerlere ilk yardım bilgileri, hasta-yaralının ve olay yerinin değerlendirmesi, temel yaşam desteği ve uygulamalı pratik eğitim, kanamalarda ilkyardım ve uygulamalı eğitim, yanık, donma ve sıcak çarpmalarında ilkyardım, kırık, çıkık ve burkulmalarda ilkyardım, bilinç bozukluklarında ilkyardım, zehirlenmelerde ilkyardım, hayvan ısırmalarında ilkyardım, göz kulak ve buruna yabancı cisim kaçmasında ilkyardım, boğulmalarda ilk yardım, hasta taşıma teknikleri ve uygulamalı olarak verilecek.

 

 

BAŞVURULAR BAŞLADI


Süleymanpaşa Kent Konseyi Eğitim Salonu’nda gerçekleştirilecek eğitimler haftada bir gün, 09.00 -13.00 saatleri arasında gerçekleştirilecek. 5 Ocak 2018 tarihinde başlayacak ve bir ay boyunca sürecek ilkyardım eğitimlerine 0850 450 59 59 / 3212 nolu telefondan ya da Süleymanpaşa Belediyesi Tarihi Belediye Binası Sağlık İşleri Müdürlüğü’nden başvuru yapılabilecek.


Haber / Ruşa ELMA