Okullarda Güvenlik Trafik Levhaları İle Sağlanacak

Okullarda trafik güvenliğini sağlamak için Marmaraereğlisi belediyesi tarafından okul önlerine trafik işaret ve levhaları yerleştirildi.

GÜNDEM 28.11.2017 13:32:00 0
Okullarda Güvenlik Trafik Levhaları İle Sağlanacak

 TRAFİK UYARI LEVHALARI YERLEŞTİRİLDİ

Marmaraereğlisi Belediyesi Zabıta Müdürlüğü tarafından, Öğrencilerin okula geliş gidişlerinde trafik güvenliğini sağlamak için okul önlerine ve çevresine trafik uyarı levhaları yerleştirildi. Öğrencilerin okullarına güvenli bir şekilde giriş çıkışlarını sağlamak, bununla birlikte olabilecek trafik kazalarının da önüne geçmek amacıyla öğrencilerin can güvenliği açısından gerekli önlemler alındığını ifade eden yetkililer, denetimlerin de devam edeceğine vurgu yaptı.

 

‘’ASIL UYARI VE SINIRLAMA KİŞİNİN KENDİSİNDEDİR’’

Marmaraereğlisi Belediye Başkanı İbrahim Uyan konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada "İlçemizdeki tüm okulların önlerine öğrenci geçişi ile hız sınırını belirten trafik levhaları koyarak okul önlerindeki trafik güvenliğinin sağlanmasını planladık. Zabıta Müdürlüğü ekiplerimiz, Marmaraereğlisi İlçe merkezi ve mahallelerimizde bulunan bütün okulların önlerine ve çevrelerine olası bir kazanın önüne geçebilmek için uyarıcı trafik işaret levhaları koydu. Bu uyarı levhaları ile öğrencilerimizin okula geliş gidişlerindeki trafik güvenliğini sağlamak en önemli hedefimizdi. Yapılan bu çalışma ile öğrencilerimiz başta olmak üzere yayaların ve araç sürücülerinin güvenliğini önemsiyoruz. Sürücülerin de hız limitlerine uygun hareket etmeleri, trafik işaretlerine uymaları gerekmektedir. Sürücülerimizin, sadece okul önlerinde değil, her zaman dikkatli bir sürüş yapmalarını istiyor, asıl uyarı ve sınırlamanın, kişinin kendisinde olduğunu hatırlatıyorum” ifadelerini kullandı.

 

Haber / Hüsnü SARIGÜL