Çerkezköy'de Uyuşturucu Operasyonu: 3 Gözaltı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatları ile yurt genelinde başlayan uyuşturucu kullanımına yönelik operasyonlar Çerkezköy'de de kararlılıkla sürdürülüyor.

GÜNDEM 27.11.2017 15:40:00 0
Çerkezköy

Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü uyuşturucu madde satıcıları ve kullanıcılarına yönelik gerçekleştirdiği operasyonda bir miktar uyuşturucu madde ele geçirirken, olayla ilgili olduğu şüphelenilen 3 şahsı da gözaltına aldı.

 

BAĞLIK’TA 2 KİŞİ YAKALANDI

Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliği tarafından gerçekleştirilen çalışmalarda üzerinde uyuşturucu madde ile yakalanan U.Y. ve M.E’yi yakalayarak gözaltına aldı. Üzerinde 4 gram sentetik kannabinoid maddesi ele geçirilen şahıs, görevliler tarafından tutuklanırken, uyuşturucu madde de muhafaza altına alındı. Polis ekiplerinin başlattığı soruşturmanın devam ettiği kaydedildi.

 

AYNI GÜN 1 KİŞİ DAHA GÖZALTINA ALINDI

Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekipleri tarafından aynı gün başlatılan operasyonda üzerinde uyuşturucu madde ele geçirilen M.V.Ş’yi de yakalayarak, gözaltına aldı. Ekipler tarafından yapılan aramada M.V.Ş.’nin üzerinde 1 gram sentetik kannabinoid madde ele geçirildiği ifade edilirken, uyuşturucu madde görevliler tarafından muhafaza altına alındı. Konu ile ilgili soruşturmanın devam ettiği ifade edildi.

 

Haber / Şaban KARDEŞ