1911, Liderlik İçin Sahaya Çıkıyor

Spor Toto Bölgesel Amatör Ligi 12. Grup'ta mücadelesini sürdüren temsilcimiz 1911 Çerkezköyspor, Açıköğretim Sınavları nedeni ile ertelenen maçta Edirnespor'u ağırlayacak.

SPOR 27.11.2017 14:21:00 0
1911, Liderlik İçin Sahaya Çıkıyor

Mustafa Hikmet Uğraş Stadyumu’nda bugün saat 14.00’te başlayacak mücadeleyi Recep Buğra Çetin yönetirken, yardımcı hakem olarak Enes Berk Güçlü, Erkan Aykurt, Süheyl Onur Sırma görev alacak. 1911 Çerkezköyspor kazandığı takdirde yeniden liderlik koltuğuna oturacak.

Haftasonu Açıköğretim sınavlarının olması ve iki kulüpten oyuncuların da sınava girmesi nedeniyle Pazar günü oynanacak olan mücadele Salı gününe ertelenmişti. Haftasonu oynanması gereken mücadele bugün (28 Kasım Salı) günü saat 14.00’te oynanacak. Ligde 10. Hafta mücadelesinde sahasında Edirnespor’u ağırlayacak olan temsilcimizde tek hedef galibiyet olarak belirlendi.

 

TEK HEDEF ‘GALİBİYET’

Ligde 9. Haftayı lider kapatan temsilcimiz 10. Haftada Sultangazispor’un Çorluspor’u mağlup etmesi ve Altınova’nın da Yalova Kadıköyspor’u yenmesi ile birlikte ligde 3. Sıraya geriledi. Temsilcimizde Edirnespor maçı hazırlıkları tüm hızıyla sürerken, tek hedef ‘Galibiyet’ olarak belirlendi. Temsilcimiz ligde oynadığı 8 karşılaşmada 6 galibiyet ve 1 beraberlik ve 1 mağlubiyet elde ederek, 19 puanla 3. Sırada yer alıyor. Bir maçı eksik olan temsilcimiz kendi sahasında Edirne’yi devirip liderliğini sürdürmek istiyor.

 

Haber / Şaban KARDEŞ