Ünlü Romanın Tiyatro Uyarlaması ÇOSB'de Sahnelendi

Amerikalı yazar Joh Steinbeck tarafından kaleme alınan ve ilk olarak 1937 yılında yayımlanan 'Fareler ve İnsanlar' isimli romanın tiyatro uyarlaması Çerkezköy Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü

KÜLTÜR SANAT 26.11.2017 19:03:00 0
Ünlü Romanın Tiyatro Uyarlaması ÇOSB

 

İLGİ YOĞUN OLDU

 “Fareler ve İnsanlar” tiyatro oyunu, Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi sahnesinde tiyatroseverler için sahnelendi. Yalnızlıklarında kaybolmuş insanların arasında var olmaya çalışan iki dostun sürükleyici hikayesini anlatan "Fareler ve İnsanlar" tiyatro oyunu tiyatro severlerin yoğun ilgisiyle karşılandı. İki perdede gösterilen oyun tiyatroseverler tarafından uzun süre alkışlanırken, çiçek takdim etmek üzere sahneye davet edilen ÇOSB Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Sözdinler, oyuncuları başarılı performanslarından dolayı tebrik etti.

 

 

AYAKTA ALKIŞLANDI

Yönetmenliği ve uyarlaması Onur Atacan tarafından yapılan oyunda; Merve Sevi, Murat Makar, Murat Ilgar, Cüneyt Vural, Soner Enmutlu ve Ubeyd Ünal rol aldı. Oyunu izleyenler arasında, Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban, Çerkezköy Cumhuriyet Başsavcısı Hacı Ünal, ÇOSB Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Sözdinler, Sivil Toplum Kuruluşu temsilcileri yer aldı. Çok sayıda vatandaş tarafından da takip edilen oyun, izleyiciler tarafından ayakta alkışlandı.

Haber: Hüseyin GÖKÇELİ