KAPAKLI'DA '4 BAŞKAN HEYKELİ' TARTIŞMASI

Hastane Yaptırın Da Halk Sizin Heykelinizi Diksin !

GÜNDEM 24.11.2017 18:58:00 0
KAPAKLI

Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı’nın, İnönü Parkı'na, kendisi de dahil ilçede daha önce görev yapmış 4 belediye başkanının heykelini diktirmesine halktan tepki yağıyor!

Hastane ve doktor eksikliği nedeniyle büyük sıkıntı yaşayan vatandaşlar, "Kapaklı'ya hastane yaptırın da halk sizin heykelinizi diksin" diyerek Başkan Mandalı'yı eleştirdi.

KENDİ HEYKELİNİ DE DİKTİRDİ

Kapaklı Belediyesi tarafından, İsmetpaşa Mahallesi'nde bulunan İsmet İnönü Parkı'na 1986’dan bugüne Kapaklı’ya hizmet etmiş 4 belediye başkanının heykeli dikildi. Dikilen heykeller arasında Recep Güven (1986-1989 Dönemi Belediye Başkanı), Enver Özel (1994-1999 Dönemi Belediye Başkanı) ve Şemsettin Dubaz (1989-1994 / 1999-2004 Dönemleri Belediye Başkanı ) gibi isimlerin yanı sıra 2004’ten beri 3 dönemdir Kapaklı Belediye Başkanlığı yapan İrfan Mandalı'nın da heykeli bulunuyor.

"KEŞKE 4 TANE BÜYÜK
ESER YAPTIRSALARDI DA..."

Kapaklı'nın pek çok önemli eksiği varken Başkan Mandalı'nın heykel dikmeye bu kadar çok ağırlık vermesini ve kendi heykelini diktirmesini çok sert ifadelerle eleştiren Kapaklılı vatandaşlar, sosyal medya üzerinden yaptıkları yorumlarda tepkilerini dile getirdiler. "Heykelle şunla bunla uğraşacağınıza yollar, kaldırımlar vahim halde... Hele Kapaklı Atatürk Mahallesi'nin yol ve kaldırımları çok berbat. Bir yağmur veya kar yağınca yürüyecek yer bulamıyor insan", "Keşke Kapaklı'ya 4 tane büyük eser yaptırsalardı da onlara bu 4 belediye başkanımızın adını vererek isimlerini yaşatsaydık", "Kendi heykelini yaptırmak için zemin hazırlamış", "Biri heykel, biri saray yaptırır... Nedir bu vatandaşın sizden çektiği".

"HASTANE İSTİYORUZ HASTANE"
"Koca Kapaklı'da hastane ve doktor yok, siz heykel diktiriyorsunuz... Hastane yaptırın da halk sizin heykelinizi diktirsin.  Hastane istiyoruz, hastane... Şu halka bir kulak verin!", "Kapaklı'nın bir eksiği bu dört heykeldi ve tamamlandı! Helal olsun, tebrikler! Ama haklılar bir gün bunlar da gerekli olacak! Yoksa onları nasıl hatırlayacaklar değil mi ?", "İlçede o kadar eksik varken tek derdimiz heykelmiymiş! Bende sipariş vereceğim, nerede yaptırmışlar", "İşleri güçleri heykel dikmek zaten",  "İki ağaç dikseydiniz, millet yazın gölgesinden faydalansaydı bari".

Haber: Şaban KARDEŞ