Öğe'nin Anıları Canlandı

Ak Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öğe 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla 34 yıl önce öğretim gördüğü Çerkezköy Atatürk İlkokulu'na bir ziyaret gerçekl

GÜNDEM 24.11.2017 18:22:00 0
Öğe

Okul Müdürü Yakup Dönmez tarafından karşılanan Abdullah Öğe, öğretmenlere çiçek takdim ederken, öğrencilere de kırtasiye seti dağıtımı gerçekleştirdi.

 

 

ÇİÇEK TAKDİM ETTİ

Ak Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öğe, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla Atatürk İlkokulu’nu ziyaret etti.  Kendisinin de 34 yıl önce eğitim gördüğü okulda ilk olarak 1/A sınıfında öğretmen ve öğrencilerle bir araya gelen Öğe, sınıf öğretmeni Öznur Eken’e çiçek takdim etti. Burada öğrencilerle sohbet eden Öğe ‘’ İlkler hiç unutulmaz. Öğretmenler çok değişiyor ama birinci ve ikinci sınıf öğretmenleri unutulmaz. Öğretmeninizi unutmayın. Derslerinize iyi çalışın. Öğretmeninizi üzmeyin’’ diyerek tavsiyelerde bulundu.

 

TAVSİYELERDE BULUNDU

Okulun en kıdemli öğretmeni olan ve 22 sene boyunca Atatürk İlkokulu’nda öğretmenlik yapan 2/A sınıf öğretmeni Saniye Memiş’e de bir ziyaret gerçekleştiren Öğe, ‘Öğretmenler Günü’nü kutladı. Memiş’e çiçek takdim eden Öğe, öğrencilere tavsiyelerde bulundu. Öğrencilere derslerine iyi çalışması konusunda tavsiyelerde de bulunan Öğe, ardından öğrencilerle hatıra fotoğrafı çektirdi. Sonrasında 2/A öğrencilerine kırtasiye malzemesi dağıtıldı. Ziyaret sonrası anılarının canlandığını ifade eden Öğe, 34 yıl önce eğitim gördüğü okula tekrar gelmenin mutluluğunu yaşadı.

 

Haber / Hüseyin GÖKÇELİ