Milli Takıma Girebilmek İçin Ter Dökecekler

Lüleburgaz Yıldızları Futbol Akademisi (LYFA)'da eğitim alan sporcular 27 Kasım'da Antalya'da gerçekleştirilecek olan bölgeler arası maçlarda milli takıma girebilmek için ter dökecekler.

SPOR 23.11.2017 18:19:00 0
Milli Takıma Girebilmek İçin Ter Dökecekler

SEÇMELERDE 68 SPORCU MİLLİ TAKIM İÇİN TER DÖKTÜ

Milli takımların önümüzdeki yıllardaki kadrosunu oluşturacak sporcuların seçimi için Kırklareli, Edirne ve Tekirdağ’dan 68 sporcu 19 Ekim’de Lüleburgaz Yıldızları Futbol Akademisi’nde mücadele etti. Milli Takımlar Trakya Bölge Karması seçmelerinde; Kırklareli bölgesinden 14, Tekirdağ bölgesinden 11, Edirne bölgesinden 5 futbolcu Milli Takım Heyeti tarafından seçildi. Silivri, Büyükçekmece ve Küçükçekmece’de yapılan seçmelerin sonucunda Antalya’da yapılacak Milli Takımlar Türkiye Karması seçmelerine katılacak sporcular belli oldu.

 

LÜLEBURGAZ’DAN 3 SPORCU

Kırklareli, Edirne, Tekirdağ, Silivri, Büyükçekmece ve Küçükçekmece bölgelerinden oluşan Trakya karmasına, Kırklareli bölgesinden 5 oyuncu seçildi. Seçilen 5 oyuncunun 3’ü LYFA’da eğitim alan sporculardan oluşuyor. Genç sporcular, 27 Kasım’da Antalya’ya giderek bölgeler arası maçlarda oynayıp U-14 milli takıma seçilebilmek için ter dökecekler.

 

Haber / Gülay YİĞİT SEZEN