Çerkezköylü Öğretmenler Kahvaltıda Bir Araya Geldi

Türkiye Okul Kıyafetleri Üreticileri ve Satıcıları Federasyonu üyesi Trakya Okul Kıyafetleri Üreticileri ve Satıcıları Derneği tarafından Çerkezköy'de görev yapan eğitimcilere yönelik kahval

EĞİTİM 22.11.2017 18:38:00 0
Çerkezköylü Öğretmenler Kahvaltıda Bir Araya Geldi

 

Öztrak Caddesi üzerinde faaliyet gösteren Kafega Restaurant’ta dün 08.30-10.30 saatleri arasında gerçekleştirilen kahvaltı etkinliğine; Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban, Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcısı Enver Bayram, Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş, Çerkezköy Halk Eğitim Merkezi Müdürü Necmi Akman, Çerkezköy ilçe Milli Eğitim Şube Müdürleri İrfan Danışmaz, Yusuf Hayri, Abdullah Nayır, Türkiye Okul Kıyafetleri Üreticileri ve Satıcıları Federasyonu Genel Sekreteri ve Trakya Okul kıyafetleri Üreticileri ve Satıcıları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Yılmaz ve Dernek Yönetimi, Şehit Er Mustafa Baykuş’un babası Süleyman Baykuş, Şehit Onbaşı Dinçer Ersoy’un annesi Nilüfer Hatun Ersoy, babası Mustafa Ersoy, okul müdürleri ve yardımcıları, okul aile birliği yöneticileri ve okul kıyafetleri üretici ve satıcıları ile öğretmenler katıldı.

 

 

ÖĞRETMENLER GÜNÜNÜ KUTLADI

Türkiye Okul kıyafetleri Üreticileri ve Satıcıları Federasyonu üyesi Trakya Okul Kıyafetleri Üreticileri ve Satıcıları Derneği yönetimi, her yıl geleneksel olarak gerçekleştirdiği kahvaltı programının 7.sini Kafega Restaurant’ta gerçekleştirdi. Çerkezköy’deki eğitim camiası yöneticilerinin ve eğitimcilerinin bir araya geldiği toplantıda katılım yoğun oldu. Kahvaltı programında konuşan Türkiye Okul Kıyafetleri Üreticileri ve Satıcıları Federasyonu Genel Sekreteri ve Trakya Okul Kıyafetleri Üreticileri ve Satıcıları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Yılmaz, eğitimcilerle bir araya gelmekten çok mutlu olduklarını belirterek, yaklaşan 24 Kasım nedeniyle Öğretmenler Günü’nü kutladı.

 

‘’EĞİTİMİ ÜST SEVİYELERE ÇIKARMAK İÇİN ÇALIŞMALARIMIZ SÜRÜYOR’’

Yılmaz’ın ardından bir konuşma gerçekleştiren Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş; ’’Öğretmenler günü haftası olması nedeniyle Türkiye Okul Kıyafetleri Üreticileri Federasyonu Trakya Okul Kıyafetleri Derneği bugün bizi bir araya getirdi. Bu kahvaltı programı için teşekkür ediyorum. Biz eğitim camiası olarak çok büyük bir aileyiz. Eğitim camiamıza katkı ve destek veren herkese çok teşekkür ediyoruz. Çerkezköy’de eğitimi daha üst seviyelere çıkarmak için elimizden gelenin en iyisini yapma çalışması içerisindeyiz. Bu kahvaltı programında bizi bir araya getiren destekçilere teşekkür ediyorum’’ dedi.

 

EĞİTİM BİZİM EN ÖNEMLİ MESELEMİZ

İlçe Milli Eğitim Müdürü’nün ardından bir konuşma gerçekleştiren Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcısı Enver Bayram, Belediye Başkanı Vahap Akay’ın Ankara’da olması nedeniyle toplantıya katılamadığını belirtti. Bayram;“Değerli öğretmenlerimizle birlikte olmaktan mutluluk duyuyorum. Eğitim bizim en önemli meselemiz. Çerkezköy’de eğitim için uğraş veren öğretmenlerimiz bizim için çok değerliler. Sizler kutsal bir görev yapmaktasınız. Bizler her zaman sizlerin yanındayız ve eğitime olan desteğimiz devam ediyor ve edecek” diye konuştu. Konuşmasının ardından Bayram, tüm öğretmenlerin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutladı. 

 

 KAYMAKAM ABBAN TEŞEKKÜR ETTİ

Kahvaltı programında bir konuşma gerçekleştiren Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban da organizasyonu düzenleyenlere teşekkürlerini sunarken, tüm öğretmenlerin öğretmenler gününü kutladı. Öğretmenlerin hem Çerkezköy için hem de Türkiye için çok değerli olduklarını belirten Abban, saygı ve selamlarını sundu.

 

Haber / Hüseyin GÖKÇELİ