Bakkal ve Marketleri Denetlediler

Kapaklı Belediyesi'ne bağlı Zabıta Müdürlüğü ekipleri gıda denetimleri kapsamında bakkal ve marketlerdeki ürünlerin son kullanma tarihlerini kontrol etti.

GÜNDEM 21.11.2017 19:23:00 0
Bakkal ve Marketleri Denetlediler

Yapılan denetimlerde son kullanma tarihleri geçmiş ürünlere zabıta tarafından, imha edilmek üzere el konuldu.

 

SON KULLANMA TARİHLERİNİ KONTROL ETTİLER

 

Kapaklı Belediyesi Zabıta ekipleri, kent genelinde faaliyet gösteren bakkal ve marketleri denetledi. Yapılan denetimlerde gıda ürünlerinin son kullanma tarihlerine bakıldı.  Ekipler, raflarda satışa sunulan son kullanma tarihleri geçmiş ürünlere imha etmek üzere el koydu. Dükkan sahiplerine de yasal işlem uygulayan zabıta ekipleri denetimlerin devam edeceğini belirttiler.

 

‘’KESİNLİKLE TAVİZ VERMEYECEĞİZ’’

 

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı;“Kapaklı Belediyesi olarak, vatandaşlarımızın sağlığı ve huzuru için çalışmaya devam ediyoruz. Zabıta ekiplerimiz tarafından iş yeri denetimlerimiz kentimiz genelinde devam ediyor. Bu çerçevede yine zabıta ekiplerimiz tarafından Kapaklı Belediyesi olarak vatandaşlarımızın sağlığı için denetimlere devam edeceğiz. Bu konuda esnafımızın gösterdiği anlayış için teşekkür ederiz. Halkımızın sağlığını tehdit eden işyerlerine kesinlikle taviz vermeyeceğiz” dedi.

 

Haber / Hüseyin GÖKÇELİ