Kongrenin Ardından Yüceer'i Ziyaret Ettiler

Muratlı Belediye Başkanı Nebi Tepe ile birlikte CHP Muratlı İlçe Teşkilatı önceki gün gerçekleştirdikleri kongrenin ardından, geçtiğimiz günlerde geçirdiği boyun fıtığı ameliyatı nedeniy

GÜNDEM 21.11.2017 09:16:00 0
Kongrenin Ardından Yüceer

'GEÇMİŞ OLSUN' DİLEKLERİNDE BULUNDULAR

Boyun fıtığı ameliyatı geçiren Cumhuriyet Halk Partisi Tekirdağ Milletvekili Candan Yüceer'i hastanede ziyaret eden Muratlı Belediye Başkanı ve CHP Muratlı İlçe Teşkilatı, geçmiş olsun dileklerini ileterek kendisine ve tüm hastalara acil şifalar diledi. Ziyarete ilişkin fotoğrafı Milletvekili Candan Yüceer, sosyal medya hesaplarından paylaştı.

 

 

ERGENE İLÇE YÖNETİMİ DE ZİYARETE GELDİ

Ergene Belediye Başkan Yardımcısı Nuh Nuhoğlu ve Cumhuriyet Halk Partisi Ergene İlçe yönetiminden Mustafa Ulusoy da CHP Tekirdağ Milletvekili Dr. Candan Yüceer'i yalnız bırakmadı. Nuhoğlu ve Ulusoy, Yüceer'e 'geçmiş olsun' dileğinde bulundular.

 

 

 

MUHTARLAR YALNIZ BIRAKMADI

 

‪Çerkezköy Muhtarlar Derneği Baaşkanı Tahsin Akgün ve Çerkezköylü muhtarlar da ameliyat geçiren Yüceer'i hastanede yalnız bırakmadı. Yüceer'i ziyaret eden muhtarlar 'Geçmiş olsun' dileklerini iletirken, Yüceer de muhtarlara teşekkür etti.‬

 

​​​​​​​

VALİ DE ZİYARETE GELDİ

Beyin Omurilik ve Sinir Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Erdoğan Ayan, Doç. Dr. Sedat Dalbayrak tarafından başarılı bir boyun fıtığı ameliyatı geçiren Tekirdağ Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekili Dr. Candan Yüceer’i ziyaret eden Tekirdağ Valisi Mehmet Ceylan, Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban da 'Geçmiş Olsun' dileklerini ilettiler. Tüm hastalara da acil şifalar dileyerek ziyaretlerini sonlandırdılar. 

Haber: Şaban KARDEŞ