Ödüller sahiplerini buldu

Bu yıl 5.'si düzenlenen Eğitim ve Öğretimde Yenilikçilik Ödülleri Batı Marmara Ödül Töreni Tekirdağ İl Milli Eğitim Müdürlüğünde gerçekleştirildi.

EĞİTİM 17.11.2017 14:33:00 0
Ödüller sahiplerini buldu

Milli Eğitim Bakanlığı Strateji Geliştirme Başkanlığı tarafından eğitim ve öğretimde yenilikçi çalışmaları teşvik etmek amacı ile yapılan Eğitim ve Öğretimde Yenilikçilik Ödülleri Batı Marmara Bölgesi ödül töreni Tekirdağ İl Milli Eğitim Müdürlüğünde yapılan tören ile gerçekleştirildi.

 

 

Törene; Milli Eğitim Bakanlığı Strateji Geliştirme Daire Başkanı Haşim Altun, Tekirdağ Vali Yardımcısı Suat Yıldız, Tekirdağ İl Milli Eğitim Müdürü Ersan Ulusan ile ödüle layık görülen çalışma sahipleri katıldılar. Burada bir konuşma yapan Milli Eğitim Bakanlığı Strateji Geliştirme Daire Başkanı Haşim Altun “ Bugün burada Eğitim ve Öğretimde Yenilikçilik Ödülleri Bölgesel Törenini yapmak üzere toplanmış bulunuyoruz. Şu anda 12 ilimizde eş zamanlı olarak gerçekleştirilmekte olan ödül törenlerinde birbirinden değerli çalışmalara imza atmış öğretmen, yönetici, öğrenci ve herkese teşekkür ve tebriklerimi iletiyorum. Bilim ve teknoloji alanındaki değişim ve dönüşümlerin büyük bir hızla ilerlediğini, bunun; kurumların değişen, dönüşen, yenilikçi organizasyonlar haline gelmesini zorunlu kılıyor” ifadelerini kullandı. 

 

 

 

Tekirdağ İl Milli Eğitim Müdürü Ersan Ulusan; “Bu yıl 5.’si düzenlenen yarışmaların ödül sürecinin bölge finaline, İl Milli Eğitim Müdürlüğümüz ev sahipliği yapmaktadır. Ödül sürecinde; Öğretim Yöntem ve Teknikleri, Bilimsel ve Teknolojik Faaliyetler, Kurumsal Kapasitenin Geliştirilmesi, Eğitim-Öğretime Erişim ve Yönlendirme; Olumlu Tutum ve Davranışların Geliştirilmesi kategorilerinde ödül verilmektedir. Bu kategoriler, öğrenme ve öğretme süreçlerinde her geçen gün önem kazanan metotlar olarak karşımıza çıkmaktadır. Modern zamanlarda ortaya çıkan ihtiyaçların giderilmesi, geçmiş ile geleceğin değerlerinin harmanlanarak öğrencilerimize ve topluma aktarılması biz eğitimciler için bir zorunluluktur.”dedi.

 

Toplantı salonundaki programın ardından yarışmada ödül alan projelerin sunumlarının yapıldığı stantlar ziyaret edilerek projeler hakkında bilgi alındı. Tekirdağ İl Milli Eğitim Müdürlüğü binası önünde toplu hatıra fotoğrafı çekilmesi ile Eğitim ve Öğretimde Yenilikçilik Ödülleri töreni sona erdi. Tören programı, Tekirdağ EBA Eğitim Medyası ekibi tarafından, İl Milli Eğitim Müdürlüğümüz sosyal medya hesaplarından canlı olarak yayınlandı.

 

Haber: Hüsnü SARIGÜL