Büyük sorunlarımızı çözdük

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel 'Ergenemizde yaşanan büyük sorunlarımızı çözdük.  Büyükşehir Belediyemiz 100 km içme suyu hattı, 116 km kanal ve alt yapı hizmetlerini sundu"dedi.

GÜNDEM 15.11.2017 14:06:00 0
Büyük sorunlarımızı çözdük

Ergene Belediye Başkanlığı, ilçenin çehresini değiştirmek adına belirlenen program dahilinde çalışmalarını yoğun tempoda sürdürüyor. Merkez ve kırsal mahallelerde çalışmalarını gece gündüz demeden sürdüren Ergene Belediyesi, ilçe genelinde yol çalışmalarına devam ediyor. İlçe genelinde birçok mahallenin asfaltlama, kilit parke ve yol onarım bakım çalışmalarını gerçekleştiren Ergene Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Ekipleri, geçtiğimiz günlerde Yeşiltepe Mahallesi Şafak Sokakta kazı ve dolgu çalışmalarının startını verdi.

 

116 KM KANAL

 

Yeşiltepe ve Sağlık Mahallesinde ana cadde üzerinde çalışmalar yoğun tempoda devam ederken konuyla ilgili açıklamada bulunan Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel ‘Ergenemizde yaşanan büyük sorunlarımızı çözdük.  Büyükşehir Belediyemiz 100 km içme suyu hattı, 116 km kanal ve alt yapı hizmetlerini sundu. Bizler de yol ihalelerimizi yaptık . İnşallah 2018 yılı içerisinde tüm yollarımızı bitirme hedefindeyiz’ dedi.

 

Yüksel ayrıca ‘ Daha modern bir ilçe için çalışarak Vakıflar, Sağlık ve Yeşiltepe Mahallelerinde yaşanan alt yapı sorununu çözüme kavuşturduk ve üst yapı çalışmalarının startını verdik.  55 bin metre parke taşı döşeme, 15 bin metre asfalt yapımı ve 10 bin metre yol bakım çalışmalarının gerçekleştirdiği Ergene ilçesinde 96 bin metre yağmur suyu hattı döşeme çalışması yapıldı. Büyüyen gelişen Ergene için çalışmalarımız devam edecektir’ şeklinde konuştu.

 

Haber: Hüsnü SARIGÜL