Öğretmenler Günü'ne Özel Şarkı Yazdı

Tekirdağ Muratlı Devlet Hastanesi'nde Radyoloji Teknikeri olarak görev yapan Cahit Apaydın, 24 Kasım Öğretmenler Günü'ne özel şarkı besteledi.

KÜLTÜR SANAT 14.11.2017 17:21:00 0
Öğretmenler Günü

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile ortak bir proje kapsamında Muratlı Mehmet Akif Ersoy İlkokulu’nu ziyaret eden Apaydın, sınıfa girerek bestelediği şarkıları öğretmen ve öğrencilere okudu.

ÖNCE ŞAŞIRDILAR SONRA ALKIŞLADILAR

 

Tekirdağ Muratlı Devlet Hastanesi’nde Radyoloji Teknikeri olarak görev yapan aynı zamanda da bestekar kimliği ile ön plana çıkan Cahit Apaydın, Muratlı İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Erkol ile birlikte Mehmet Akif Ersoy İlkokulu’nu ziyaret ederek, öğretmenler için bestelediği şarkıyı seslendirdi. Sürpriz baskınla sınıfa girerek şarkısını seslendiren Apaydın, öğretmenlere hazırladığı şarkısını canlı bir şekilde okudu. Şaşkın ifadelerle Apaydın’ı dinleyen öğretmen ve öğrenciler, önce şaşırdı sonra alkışladı. Öğretmenliğin dünyanın en onurlu mesleği olduğunu ifade eden Apaydın, şarkısını öğretmenlere hediye ettiğini ifade etti. Beste çalışmalarını sürdürdüğünü de belirten Apaydın, şarkı söylemekten dolayı da mutlu olduğunu söyledi.

 

 

Haber / Hüseyin GÖKÇELİ