Liderlik Koltuğu El Değiştirdi

Temsilcimiz 1911 Çerkezköyspor'un bay geçtiği Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 12. Grup'ta liderlik koltuğu el değiştirdi. 1911 Çerkezköyspor'un 7 haftalık liderlik macerasının ardından kend

SPOR 14.11.2017 15:52:00 0
 Liderlik Koltuğu El Değiştirdi

1911 ÇERKEZKÖYSPOR BAY GEÇTİ

 

Kıyasıya mücadelenin yaşandığı ve temsilcimiz 1911 Çerkezköyspor’un da mücadelesini sürdürdüğü Spor Toto Bölgesel Amatör Ligi’nde 8. Hafta geride kaldı. 1911 Çerkezköyspor’un statü gereği Bay geçtiği haftada kendi evinde karşılaştığı Altınova Belediyespor’u mağlup eden Sultangazispor, maç fazlasıyla liderlik koltuğuna oturdu. Öte yandan kendi evinde karşılaştığı Çorluspor 1947 karşısında 2-0’lık skorla galip gelen Bigaspor’da lider Sultangazispor’un 3 puan gerisinde mücadelesini sürdürüyor.

 

LÜLEBURGAZSPOR RAHAT İLK GALİBİYETİNİ ALDI

 

Bölgesel Amatör Ligi’nde liderlik mücadelesi kıyasıya devam ederken, düşme hattında da benzer bir durum söz konusu. Ligde 7 hafta sonunda galibiyet yüzü göremeyen Lüleburgazspor 8. Haftada kendi evinde karşılaştığı rakibi Yeni Çanspor’u 2-1 mağlup ederek, ilk galibiyetini aldı. Öte yandan ligde tek galibiyet elde edebilen Yalova Kadıköyspor’da kendi evinde karşılaştığı Edirnespor’a 1-0 mağlup oldu. Ligde düşme hattında yer alan Yalova Kadıköyspor 4, Lüleburgazspor 5 ve Çekmeköy Belediye Alemdağspor ise 6 puanda yer alıyor. Çorluspor 1947 ve Çıksalınspor ise 7 puanla düşme hattından uzaklaşamadılar. İlk yarının tamamlanmasına son 4 hafta kalırken hem liderlik mücadelesi veren takımlar hem de düşme hattında yer alan takımların kıyasıya bir mücadele içerisine girmesi bekleniyor.

 

Haber / Şaban KARDEŞ