Kapaklı Gelişmeye Devam Ediyor

Kapaklı Belediyesi, ayakkabı boyacılığının daha iyi şartlarda yapılabilmesini sağlamak amacıyla lostra salonunun yapım çalışmalarına kent merkezindeki Recep Güven parkında başladı.

GÜNDEM 10.11.2017 21:41:00 0
Kapaklı Gelişmeye Devam Ediyor

“BELEDİYECİLİK SADECE YOL YAPMAK DEĞİL, İNSANLARIN RUHUNA DOKUNACAK HİZMETLER DE ÜRETMEKTİR”

 

Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı konuyla ilgili yaptığı açıklamada “Uzun yıllardır ilçemizde ayakkabı boyacılığı yapan arkadaşlarımız ekmek parası için çalışıp, hizmet ediyor. Yaz mevsiminin sıcağından, kış mevsimini soğuğundan ve yağmurundan olumsuz etkilenmeleri uzun süredir bizleri mutlu etmiyordu. Onların, vatandaşlarımıza daha kaliteli hizmet sunabilmesi için Belediye hizmet binamızın hemen karşısındaki parkımızın ön kısmına Lostra Salon’umuzun yapımına başladık. Belediyecilik sadece yol yapmak çöp toplamak değil, insanların ruhlarına dokunacak hizmetler de üretmektir. Küçük dokunuşlarla büyük mutluluklar yaratmak bu yüzden önemli” diye konuştu. Başkan Mandalı açıklamasının devamında ''Kapaklı Belediyesi olarak şehrimize küçük dokunuşlar yapmaya, göze hoş gelecek ve aynı zamanda şehrimize değer katacak olan çalışmalar yapmaya devam ediyoruz. Bunlardan bir tanesi de yapmakta olduğumuz lostra salonumuz olacak. İnşallah Bittiğinde son derece güzel bir uygulama olacak. Dağınık vaziyette olup şehrimiz yakışmayan görüntü ortadan kalkmış olacak'' dedi

 

“HEDEFİMİZ HER YÖNÜ İLE MODERN BİR KENT YARATMAK”

 

Kapaklı'nın her anlamda gelişmesi adına ellerinden gelen bütün çalışmaları sergilediklerini ifade eden Başkan Mandalı, "İlçemizin en küçük sokağında bile mutlu insanların olması hedefi ile yola çıktık. Bütün projelerimizde imkanlarımız ölçüsünde önemli aşamaları aştık. Yakın zamanda kentimizde TESKİ 'nin alt yapı çalışmalarına başlaması ile tabiri caizse ilçemiz şantiyeye dönecek. Bunun yanında ilçemizde her noktada küçük dokunuşlar ile güzel yaşam alanları çıkarmak istiyoruz. Ayakkabı boyacılarımız içinde güzel bir alan oluşturduk. Bu alan sayesinde hem ayakkabı boyacılarımız, hem de boyacılardan hizmet almak isteyen vatandaşlarımız rahat edecekler. Bu çalışmalarımıza devam ederek kentimizin gelişimine katkı sağlamaya devam edeceğiz. Ortak akıl ile vatandaşlarımızın ne görmek istediğini öğrenip o doğrultuda hedeflerimize ve hizmetlerimizi sürdüreceğiz, hedefimiz her yönü ile modern bir kent yaratmak” dedi.

 

Haber / Menşure KARDEŞ