Öğrencilere Tavsiyelerde Bulundu

Tekirdağ Valisi Mehmet Ceylan, Marmaraereğlisi'ne ziyaretinde, Opet Anadolu Lisesi'ni ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

GÜNDEM 8.11.2017 18:10:00 0
Öğrencilere Tavsiyelerde Bulundu

Burada öğrencilerin derslerine katılan Ceylan, öğrencilere sosyal medya bağımlılığından uzak durarak, kitap okumalarını söyledi. Vali Ceylan’a ziyaretinde Marmaraereğlisi Kaymakamı Sıdkı Zehin ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Adil Özer eşlik etti.

 

ONLARI EN İYİ ŞEKİLDE YETİŞTİRMELİYİZ

 

Öğretmenler odasında okul müdürü Sefa Üstündağ ve öğretmenler ile bir araya gelen Vali Ceylan, “Öncelikle siz değerli öğretmenlerimize bu kutsal görevi yerine getirdiğiniz için teşekkürlerimi sunuyorum. Çocuklarımızı en iyi şekilde yetiştirerek hayata hazırlamalıyız. Öğrencilerimizi, kitap okuma alışkanlığı kazandırarak, ezberci olarak değil araştırma bilinciyle öğrenmesini teşvik ederek, teknolojiyi gerekli koşullarda ve verimli bir şekilde kullanmayı öğreterek, kötü alışkanlıklardan uzak kalmayı benimseterek onları en iyi şekilde yetiştirmeliyiz. Okul ve aile bütünlüğünü oluşturarak eğitim ve öğretimin sadece okulda değil hayatın her alanında yapılmasını sağlamalıyız” dedi.

 

 ÖĞRENCİLERE TAVSİYELERDE BULUNDU

 

Ziyareti sırasında sınıflara girerek öğretmen ve öğrenciler ile görüşen Vali Ceylan, öğrencilere derslerine iyi çalışmalarını, kitap okumalarını ve spor yapmalarını tavsiye ederken sosyal medya bağımlılığından uzak durmalarını istedi. Daha sonra Vali Mehmet Ceylan ve beraberindeki heyet Hacı Mehmet Söylemez Anaokuluna geçti. Anaokulunda incelemelerde bulunan Vali Ceylan, okul müdürü Melike Duman ve öğretmenlerden okul hakkında bilgi alırken çocuklarla zaman geçirdi. Vali Mehmet Ceylan’a incelemeleri esnasında İlçe Emniyet Müdürü Ant Yıkılmaz, İlçe Jandarma Komutanı Sadullah Kalaycı da eşlik etti.

 

Haber / Hüseyin GÖKÇELİ